![]() |
nobre servet istedi 1.3 milyon dolar kazanan sambacı, 2.5 milyon euro istedi. Başkan, "Bu parayı vermeyiz" deyince görüşmeler tıkandı. *** Nobre servet istedi YÖNETİCİLER ŞOK OLDU Siyah-beyazlılarda sözleşmesi yılan hikayesine dönen Nobre için yapılan görüşmeler tıkandı. Başkan Demirören, dün Cezayir'e gitmeden önce yönetici Mario Berk ile birlikte Nobre için menajer yardımcısı Christian ile pazarlık masasına oturdu. Ancak Nobre'nin senelik 2.5 milyon euro istemesi, bir anda başkan ve yönetici http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DBerk'i şok etti. Geçtiğimiz yıl 1.3 milyon dolara oynayan Nobre bu yıl için euro tarifesine geçerek 2.5 milyon euro yıllık ücret talep etti. İNATÇI MENAJER FİGER Bunun üzerine Demirören ve yönetici Berk, "Bu parayı vermemiz mümkün değil. 1.1 milyon euro verelim" teklifini yaptı. Daha sonra bu rakamın 1.5 milyon euro'ya yükseltildi. Ancak Christian'ın, Figer'i telefonla arayarak durumu bildirdiği ve Figer'in "Nobre sezon sonu serbest kalıyor. 2.5 milyon euro'yu verin, bu işi bitirelim. Aksi taktirde sezon sonunu bekleyelim" dediği öğrenildi. Bu sözler görüşmelerin tıkanmasına neden oldu. |
Ağzı olan konuşuyo..Tövbe Tövbe.. |
yuromu alirsin....simdide 2,5 milyon euroya cikmis , göderin su adami ya ne ugrasiyorlarsA...kardesim bizim verdigimiz parayi ya kabul et yada yolun acik olsun , 2,5 milyona oynayan avrupada bile fazla futbolcu yoktur....hatta yönetimi önerdigi para bile cok 1,5 milyon euro arkadas aha sana senelik 500000 euro mac basinada sukadar alirsin istiyorsan imzala isteiyorsan sevgili menegerin figer sana takim bulsun bakarsin seneye real madrid , barcelona , manchester falan verir sana 2,5 milyon euroyu |
ben nobrenin en çok kalmasını isteyenlerden hatta bunu forumda söyleyenlerden biriydim ama nobre gerçekten hiç beklemediğim bir adım atmış ve açıkçası utandım ben kendi adıma kesinlikle imza attırılmamalı beşiktşta paraya göre imza atan oyuncu istemiyorum ben açıkçası imza atarsada o kadar para kesinlikle verilmemeli giderse gitsin batugol var alırız bir adam sanki süper topçu değilki o kadar para istiyor kendi keyfi bilir beşiktaş ona kalmadı |
NobRe'nin kaLmasını bende istiyorum ama anlaşılamıyorsa kimse vazgeçilmez DeğiLdiR . |
nobreye bu parayı verecek bir kulüp var mı ya???hayal görüyor |
nobre bu parayı teklif etmeden önce takıma ne kattığına baksın.. her maçta en çok koşan isim olmakla bu para kazanılmıyo. koşup mücadele etmek zaten senin 1. görevin.. bi forvet olarak skora yaptığın katkıya bak özeleştiri yap sonra gel ona göre zam iste.. |
nobre 2012ye kadar kartal deniyor hangi haber doğru? ayrıca kaynak nedir? |
ntvspor vermeden inanmam ben |
Balon haber bencede.. |
Türkiye`de Saat: 10:26 . |