![]() |
hey yavrum hey kocakoca bjk taraftarları her fırsatta gideryaptığı üç kağıtçı basının gazına gelmiş düzmece haber yüzünden şampiyonluk yolunda mücadele eden futbolcusuna gider yapıyor. , yazık yazık , uyanık olun adi basının gazına gelmeyin takıma futbolcuya sırtınızı dönmeyin hemen . Nobre bu takımın kaptanı ve en gayretli en istekli başarılı bir futbolsudur kendine yakışanı yapacak ve uygun bir ücret mukabilinde imzayı atacaktır sözleşmeye . Ben sonuna kadar güveniyorum nobre ye . |
Nobre nin kalmasını cok istiyorum . O yüzden bu habere inanmak istemiyorum. Cünkü Nobre nin böyle bir ücret isteyecegini sanmıyorum. Ha bu kadar isterse bence imza atmasın daha iyi.... |
o iki 2.5 milyon euronun bir kısmını bellki figer denen aç gözlü alacak.o yüzden fazla fiyat çekti nobre.böle aç gözlülerin bu klupte işi olmamalı.. |
1,3 milyon dolar 2,2milyon TL eder 2,5 milyon avro 5,5milyon TL eder Ya Nobre delirdi ya da medya:) Atında bu kadar değil be kardeşim! |
Alıntı:
|
yahu kardesim 1 milyon euro bile veren cikmaz istedigi yere gitsin birakin |
Yokmu Baska Arttiran ? |
arkadas ben anlamıyorum nobremi bize muhtac bizmi nobreye nobre 2,5m euro istemis zaten yanlıslık burdan baslıyo... anlasma zemini oturumu artık her neyse soyle baslamalı bi kere besiktas nobreye su kadar onerdi diye.. ama goruyoruz nobre teklifi sunuyor... yonetim olarak denilecek sudur biz su kadar verebilriz kabul ediyorsan iste kontrat etmiyorsan emeklerin icin tesekurler... ha bu demek deildir ki tek kaleme fiayata bagla olayı elbetteki karsılıklı konusmalar anlasmalar oalcak ama bu antlasmaları sunun taraf futbolcu değil kulubun yonetimin olmasıdır... yoksa nobre yi bende takdir ediyorum hırsını calıskanlıgını sonucta takımın 2. kaptanı ve bunu kendininde gorup kaptan gibi davranması lazım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:30 . |