![]() |
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Nobre'nin ise oynayabilecek duruma geldiği ve Gençlerbirliği karşısında forma giyebilecekleri ifade edildi. Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor "Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Zapatocny, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ernst, Delgado, Tello, Bobo,Nobre" BEŞİKTAŞ'TAN GENÇLERBİRLİĞİ JESTİNE CEVAP Öte yandan geçen hafta Ankara'da oynayacağı karşılaşmalar için başkentte geçirdiği süre boyunca Gençlerbirliği tesislerini kullanan Beşiktaş'ta yönetim kurulu bugün İstanbul'a gelen Gençlerbirliği'nin son antrenmanını maçın oynanacağı İnönü Stadı'nda gerçekleştirmesine izin vererek, kırmızı siyahlı kulübün jestine karşılık verdi. |
http://img22.imageshack.us/img22/6003/futbolsahasi.jpg Bence bu taktik, bu kadroyla oynatıcaktır takımı Denizli..Eldeki en iyi kadro da bu herhalde..Holosko da sonradan girip oyunu koparmak, farka gitmek amaçlı kullanılabilir.. |
bence nobrenin yerine holosko oynamali , holosko gibi bir bombayi nasil kenarda oturtuyor anlamiyorum |
Bu takım iyi iş yapar bende Delgado ortada arkasında cisse ernst izleyip görücez. |
Serdar Özkan hariç kadro iyi gibi, iş oyuncularda bitecek artık...Bobo-Nobre-Tello-Delgado 4'lsünden 2'si oynasın bu maç bizim... |
Bence Serdar Özkana fazla yüklenmeyelim...oda bu takimin bi parcasi...iyi oynadigi maclarda var yani:D belki iyi isler yapar bugün....ayrica tek defansiv ortasaha yeterli..ernst varken...cisseye gerek yok.. |
mourinho lar scolari ler çıkmış gene meydana . :) :) :) :D :D :D |
sivoksuz bir besiktas dusunemiyorum ben bence defans gobegi ne yapip edip bozulmamali zapo sivok ikilisi devam edilmeli ilerisi nasil olursa olsun farketmez bence gerekirse 4 4 2 baslanilsin ekrem zapo sivok uzulmez serdar ernst cisse tello bobo nobre |
Bu maçı mutlaka almamız lazım.. |
Aman! Serdar Özkan oynamasın |
Türkiye`de Saat: 16:09 . |