![]() |
Alıntı:
Ben kimseye saygısızlık etmedim , kimseyi de küçümsemedim haddimde değil sadece herkez işini yapsın işine karışsın dedim hepsi bu . |
admın uyuma uyuma...bu ne boyle ya kişiselleşmeye başlamış mevzular...konuyu taşı yada kapat... |
Mustafa Denizli Biraz daha Dikkat etse ahh ahh , simdi'ye Puan farki acmistik galiba :D |
Alıntı:
Federasyon uyuma deyince taraftar federasyon mu oluyo? anlama özürlümüsün kardesim sen? Sana mi sorcam ne yazacagimi . Hem futboldan anlasan ne demek istedigimi anlardin. Gördün mü bugünkü macda degisiklik yapmak icin 75.dak.yi beklememek gerektigini. Bu yaziyi okuyan adminler ya beni atin ya bu adami. |
Gerekli müdahalae buugün tam zamanında yapıldı... |
Ya iyi guzel de, takimda hala bi eksik var... Pascal Nouma her hangi bir pozisyonda ama coach ama kale diregi ama ne bilim matara falan da olabilir lazim bu adammmmmmmmmmmmm :) |
Herkes futboldan anlicak diye birşey yok sinirlenmeyin arkadaşlar. Bırakın herkes bildiği kadar yorumunu yapsın, kimse kimseyi rencide etmesin. Sinirinizi tribünde boşaltıp gelin. |
Alıntı:
İşine karış denizli hocamın işine karışma . sen galibiyetlerin ve gelecek şampiyonluk un keyfini yaşa yeter . |
Denizli hocasına laf yok..:)..Sanki bizim hocamız değil, hey Yarabbim... |
|
Türkiye`de Saat: 10:21 . |