![]() |
alıyına isyan ölümüne beşiktaş kartalın kanat sesleri yankılanıyor geliyyyoooooooooooooorruuuuuuuuzzzzzzzzz |
Biri Bizi Durdursun :) |
oleeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeey oleeeeeeeey şampiyooooooon Beşiktaaaaaaaaaşşş |
bu arada bide defansımızıda unutmayalım çok iyiydik çok dikkatlilerdi pek poziyon vermedik.haftayada sivası yendikmi inş. yencez gelsin liderlik. |
bülent uyguna yaptığı açıklamalrı yedirmeye geliyoruz tokat gibi cvp vericez |
Alıntı:
diline sağlık . geliyoruuuuuuuuuz bülent uygun duy kartalın kanat seslerini .... |
helal olsun hepsine gurur duydum |
Gerçekten büyük takım gibi oynadığımız hiç panik yapmadan sonuna kadar dsiplini bozmadan gidip skoru bulup 3 puanı sonuna kadar hakettiğimiz bi maçtı. Başta Ernst, sonra sivok, sonra toraman ve holosko olmak üzere aslında bobo hariç takım çok iyi oynadı bence herkes üzerine düşeni yaptı. Bobo daki bu düşüş de beni oldukça üzüyor gerçi Koray spartalı modunda adamın başından ayrılmadı onu da hesaba katmak lazım ama bobo dan biraz daha iyi bi performans bekliyorum ben 3 haftadır kayıplarda |
nokta nokta şeysi bülent uygunun kapağını eline verelim yollayalım ozaman rahatlıcam:@ |
Bugün kim ne derse desin Mustafa Hoca sihirli bi dokunus yapti. Yusuf ve Holsokoyu oyuna aldiktan sonra Kartalimiz kanatlandi...özellikle Sivok cok iyi bir mac cikardi. Simdi belki bu sezen en zor macimiz Sivasspor maci sirada....yenersek lider olur iyice sahlaniriz...eger kaybedersek moral bozuklugu yasariz..insallah o maci galibiyetle kapatir ve liderlige saglam bir oturus yapariz:D haydi kartalim, sampiyonluk askina... |
Türkiye`de Saat: 17:03 . |