![]() |
ŞAM-Pİİİ-YON :party::party::party::party: |
çok güzel bir maçtı gollerde güzeldi :):):) |
Teşekkürler kartalım. Trabzon maçından beri ilk defa böyle istekli ve iyi oynadık. Bu sefer net bir galibiyet ve güzel oyun beraber geldi. Özellikle Ekrem, Sivok ve Ernst harika oynadılar. M.Denizli geçen hafta olduğu gibi bu haftada skoru değiştiren hamlesini yaptı ve ne kadar kaliteli olduğunu oda ispatladı. Taraftar, oyun, skor, centilmence futbol ve cumhurbaşkanında geldiği bu maçtan aldığımız zevk bir başkaydı. BEŞİKTAŞ budur işte. Şampiyonluğu artık iliklerimde hissediyorum, inşallah olacağız. |
Sivas'ı da yenelim bize şampiyonluk yolu görünür:D |
ne zaman geelecek o buyuk gece beklıyorsuz sızı dolmabahcede......taraftar delırdı sampıyonluk ıstıyo... fb nın yalakası bulent gelıyoruz sıvasaaaaa |
Bu maçı kim ne derse desin Mustafa Denizli almıştır..Yeri geldiğinde tek forvet oynattığı için çok eleştiri almıştı ama, şimdi de hakkını vermemiz lazım.Sahada gezinen Delgado'nun ve pek etkili olamayan Nobre'nin yerine oyuna aldığı Yusuf ve Holosko maçı kopartan adam oldular.Bugün savunmada pek sıkıntı yaşamadık, gol yemememiz çok önemliydi.Belki çok pozisyon üretemedik ama gol pozisyonu da vermedik.Ben, Trabzon maçından sonra ''Sivassspor maçına kadar oynayacağımız 4 maçı kayıpsız geçmemiz lazım'' demiştim, çok şükür bu maçları kazasız belasız atlattık.Çok büyük bir avantaj yakaladık, artık şampiyonluk çok daha yakın.Bekle ezikbahçe yalakası Bülo seni Sivas'a gömmeye geliyoruz... |
bu takım bu sene ite ite şampion..! :D:D |
Maçtaydım, taraftar muhteşemdi. Oyuncu değişikliklerinin etkisini gösterdiği bu maçtan sonra öyle umuyorum ki Mustafa Hoca artık kayıpsız geçmemiz gereken gelecek haftalara ilişkin kadroyu kafasında şekillendirmiştir. Benim tespitlerim: 1-Sivok banko ve defansta oynar. 2-Ortasahada Ernst-Cisse oynar. 3-Forvette Bobo-Holosko oynar. 4-Şu haliyle Delgado'nun yerine Yusuf oynar. |
Geliyoruz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:34 . |