![]() |
Oley oley Beşiktaşım Oley.... |
tebrikler kartalım(: |
İnşallah... Geliyoruz... |
ilk dakikada bobnun kafası gol olsa daha ilk dakikadan maçı koparırdık maç hep bizim kontrolümüz altındaydı.boboya laf söyleyen arkadaşlarım bobo gayet iyi ve etkiliydi ki bir pozisyonda 3 kişiyi çalımlayıp vurdu gol olmadı şansızlık.2 net kafa topu var 2 side gol olabilirdi olmadı.holoskoyla yusuf işte böyle iş yaparlar.60 a kadar gol atamazsan yorulmamış bir yusuf hırpalanmış defanstan 5kişiyi geçer milimetrik pas atar kendi golünü kendide yaratır.holoskoda böyle uzun koşularla defansı paramparça eder. son olarak tellodan bahsetmek istiyorum 10 numara dediğin böyle olur pas atıo şut çekio çalım atıo gerekirse defanstan top alıo mustafa denizlinin en büyük katkısı... not:ernst geldiğinden beri sanki 12 kişi gibi oynuyoruz onuda bütün beşiktaşlılar adına tebrik ediyorum golünüde attı gerçek bir kartal oldu... |
Son zamanlardaki çıkışımız bu maçtada devam etti. Gençlerbirliği çok mücadeleci takım ama bizim kadar kaliteli değiller tabi. Kayıpsız devam etmek güzel, adım adım şampiyonluğa.. |
Alıntı:
ya abicim boboyu ben de çok severim ama şu maçda iyi oynadı demek diğer oyunculara haksızlık olur koray boboyu ezdi resmen sahadan sildi hatta tek bi pozisyonda kendini gösterdi diğer bütün topları ezdi pasları isabetsizdi ayağında hiç top tutamadı açıkçası vasatın altındaydı bobo bu değil bobo bu olsaydı emin olun çoktan onu yollamıştık :) |
Sen benim her gece efkarim... :) |
fabiannnnnnnnnnnnnnnnn ernsttttttttttttttttt :) |
Şampiyonluğa adım adım gidiyoruz, yolumuza firesiz devam ediyoruz, hem de rakiplerimiz birer birer puan kaybederken...Ben artık maçları izlerken rahatım açıkçası, hatta artık maçların ilk yarısını bile izlemeyi düşünmüyorum..:)..İkinci yarıyı izleyceksin, özellikle de 60. dk'den sonrasını, o zaman kopuyor Beşiktaş, hem taraftar hem de oyuncular, hele de golden sonra...Akın akın geliyoruz, ordan burdan şurdan, rakip ne kadar direnirse dirensin, elbet hata yapacak, bi yere kadar dayanabilir sonuçta...Belki çok iyi oynamıyoruz ama gol için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, golü bulmak için her yolu deniyoruz bi şekilde, gol de geliyor bunun sonucunda, çok iyi oynamadan net skorlar alıyoruz zaten, bu da ilginçtir, Antep'i de 3-0'la geçtik ama iyi oynamadık o kadar, bu maçta da aynı şekilde...Maçın yıldızı bana göre Sivok'tu, yahu hiç mi hata yapmaz bi adam, yapmadı işte..:)..Havadan yerden hepsini aldı, helal valla...Sonra da Ernst'ti tabiiki, sonunda golünü de attı...Ekrem'in de gol atmasına sevindim, bi Bobo atamadı ona yandım...Yine kötü günündeydi, çok daha iyi bir Bobo bekliyoruz biz, bu şekilde formayı Holo'ya kaptırabilir bence...Haftaya Sivas'la önemli bir maça çıkıyoruz, akıllı oynarsak, kendi gücümüzü bilerek oynarsak, oyuncularda bu maçtaki gibi inançlı olursa hiç beklenmeyen bir şekilde rahat kazanabiliriz o maçı, bu hafta olmadı ama haftaya Allahın izniylen lideriz inş... |
ya şu Sivas ve Bursa yı yenelim bi de derbileri kazanalım başka birşey istemiyorum ben :) |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |