![]() |
ernst siftah yaptı ernst ligteki ilk resmi golunü gençlerbirliğine attı |
denizlinin ilk maçı gençlerbirliğineydi ernstinde ilk golü gençlerbirliğine oldu...İnşallahh devamıı gelirrr FABİANNN ERNSTTT FABİANNN ERNSTT OLEY OLEY OLEYYYY |
denizlinin ilk maci genclerbiligine karsiydi 3-0 yenmistik ernstinde ilk golu bugn ve 3-0 yndiik:D |
ernst iyi gidiyo...inş hiç bozmaz... |
Koçum ERNST, helal olsun ERNST. Senin gibi 3 adam daha olsa 100yıl üst üste şampiyon olur bir takım. Ayağına sağlık ERNST, yüreğine sağlık ERNST. Allah seni ikizlerine bağışlasın. |
Adam takımın çehresini değiştirdi..Büyük güç kattı..Üstüne bi de gol attı bugün..Çok faydalı bir eleman..Bozmadan devam eder böyle inş.. |
oleeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeey oleeeeeeeey şampiyooooooon Beşiktaaaaaaaaaşşş Helal olsun sana ernst bravo böyle devam et . |
tebrik etmek lazım güzel oynuyo gerçekten de umarım bozmaz! |
gerçekten çok iyi oynuyo her poziyonlarda var özellikle bu gün gerçekten gol attı diye demiuyorum ama geçen haftalara göre bu akşam çok istekliydi daha bi hırlı oynadı tamamen takıma alıştını göserdi bu gün.umarım hep böle devam eder.. |
süper oynuyo |
valla adama helal olsun..ayaklarına sağlık:) |
Walla son yolların tartışmasız en önemli transferlernden... |
rıdvan dilmen izledimi acaba ? boyle topçu çok vardı ya türkiye liginde... |
Cok sevindim Ernstin gol attigina...hele ikizlerine iki bas parmagini agazina götürmesiyle gönderme yapinca cok hosuma gitti... |
yakışır Ernst'e adam gol atmayı hakediyor çok iyi oynuyor:) |
helal olsun..devamı gelsin inşallaaahh:) |
Büyük panzer Ernst muhteşem bir gol attı..Zaten son haftalarda belliydi gol atacağı. |
bence şu anda takımın en başarılı ismi ernst.sadece gol eksikti.o da bugün geldi.o da ikizlerin şansına herhalde:biggrin: |
Nazar degmez insallah. |
vallahi helal olsun vasat oynamıyor en kötü macında bile takımın en iyisi bu attığı gol bence paha biçilemez helal olsun ERnst Devamını bekliyoruz |
cok iyi yaaa ernst insallah böyle devam eder Allah nazardan ve sakatliktan korusun...valla schalke ernsti satiklarina binpisman ikinci yarida yalnizca bir mac kazanabildiler demekki ernst onlardada cok önemli bir futbolcuydu .... |
aldın mı bole adam alınn uc tane alacagınza ernst gıbı bır tane alınnnn yonetım enın sonunda ıı bır topcu aldııı |
Helal olsun zaten son 2 maçta kaleyi yoklamış ve müthiş şutunda top direkten dönmüştü.. Bugün gol bekliyordum ben... Ama golden ziyade sahanın her yerinde Ernst vardı... |
ben ilk golü fb ye atmasını ıstıodum ama nese :D |
yönetimin arada bi yaptığı çok yerinde bi transfer(: |
Ernst ne goller atacak daha. Mevkisi olmamasına rağmen gole çok yakın bir oyuncu. |
mehmet aurelio nun fenerbahçeye getirdiği 3 senelik şampiyonluk vardı.ernst auerlio dan çok daha kaliteli bir oyuncu umarım futbolu beşiktaşta bırakır.o olduğu sürece her zaman şampiyonluk yarışının içinde oluruz.ernstin çevresinde oynayan bütün adamlar iyi oynuyor.cisse bile etkili... |
Alman Panzeri...disiplin dediğin böyle olur inanılmaz profesyonel bir oyuncu bu paraya gelen oyunculardan çoklarının kaprisinden geçilmez ama o işini yapıyor ve aldığı parayı son kuruşuna kadar hakediyor...Ernst yapılabilecek en iyi transverdi bizim adımıza çünkü istikrar adına eksiklerimiz vardı...o da tam bir istikrar abidesi futbol hayaı boyunca hep disiplinli,sürekliliği olan bir oyuncu olmuştur kolay kolay sakatlanmaz bile...saha içinde yaptıklarına değinmeye gerek bile yok.heryere yardıma koşan topa basan savunmayı iyi yapan gerektiğinde ileri iyi çıkan çok iyi bir oyuncu...Dileriz ErNsT geldi ŞAMPİYONLUK da GELİR ! |
Maşallah diyelim , takımın en iyisi .. |
mükemmeL yha..pressLeri caLmLarı top sakLamaLarı 10 numara adaM ya.. son oLmasn (: |
mukemmel bır futbol oynuyor geldıgınden berı. besıktasın orta sahasını tek basına topluyo oyunu ıkı turlude oynayabılıyor cok yerınde bır transfer |
5 senedir nerdeydin sen bea Ernst...Seni arıyorduk biz... |
gençler maçında gol atmamış olsaydı bile kesinlikle maçın yıldızı, çok iyi gidiyor inş. bozmaz |
daha atar bu başlangıç |
Demek ki neymis?? Yabanci transferinde bazi hocalarin dedigi gibi gerektiginde kulübede oturabilecek adam degil; direk oynayacak oyuncu almak lazimmis!!!! Helal olsun Mustafa HOCA!!! |
Alıntı:
|
Fabian Ernst Oley oley oley.... Golden sonra stad yıkılacak sandım :) Gercekden artık taraftarın yeni futbolcusu odur bence hareketleri oynayısı sempatikliyle taht kuruyor. Adam resmen topla birlikde koşuyor bi bakıyorum defans da bi bakıyorum forvette gercekden cok başarılı bir futbolcu... Fabian Ernst Oley oley oley Fabian Ernst Oley oley oley |
bi gol eksikti.o da oldu.Maç öncesi habertürk gazetesi de yazmıştı.Sadece golü eksik diye.inş atar dedim.Attı da:D:DBurada ernstin gol atmasını sağlayan benim dualarımmı bilmiyorum ama çok güzel maç çıkardı:D:D |
yerinde bir transfer gol sevincide görülmeye değerdi |
Türkiye`de Saat: 02:14 . |