![]() |
Denizli:"Futbol elektrik işidir" http://www.sporx.com/images/1/29/949...denizli013.jpg Turkcell Süper Lig'de 24. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, güzel bir seri yakaladıklarını ve sergiledikleri performasın kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Mustafa Denizli sözlerini şöyle sürdürdü: "Güzel bir seri yakaladık ve devam ediyoruz. Ocak ayının başından bu yana iyi bir hava yakaladık. Ne denli zor maçlar oynadığımızı görüyoruz. Gençlerbirliği gibi ikinci yarıda çıkış grafiği yüksek olan bir ekibe karşı oynadık. Kazanmak için mücadele ediyoruz. Bizim en iyi tarafımız bu. Son 30 dakika izleyenlere keyif ve heyecan veriyoruz. Bu bizim açımızdan iyi bir gösterge. Takımımda herkesin hazır olması bu işin en güzel tarafı" dedi. Takım yapmanın kolay olduğunu; fakat takım olmanın zor gerçekleştiğini belirten tecrübeli teknik adam, bu akşam takım defansını çok iyi yaptıklarını; genel çizgilerinin çok iyi olduğunu ve galibiyeti hakeden takım hüviyetinde mücadele ettiklerini sözlerine ekledi. Futbolun elektirk işi olduğunu ve taraftar sahadaki oyuncunun mücadele ettiğini gördüğü zaman 90. dakikaya kadar gol geleceğini biliyor ve sabrediyor şeklinde sözlerini noktaladı. |
şampiyonluk geliyo... |
takımın öz güveni geldi bir kere seriyi devam ettiricez adım adım şampiyonluğa |
Alıntı:
|
çok iyi oynadık inşallah böyle devam eder şampiyonluk havasını almaya başladık artık allah utandırmasın inşallah |
Önümüzdeki maç çok önemli.Bir galibiyet resmen uçurur bizii... |
sivasıda yenersek öünümüzü daha rahat göreceğiz....aman nazar değmesin takıma...maaşallah... |
Alıntı:
|
hocam şu telloyu sağda oynatma inadından vazgecersen herşey cok daha güzel olacak buna eminim sola gectiği dkklardan sora goller gelmeye başladı dikkatinizi cekerim.. yine de herşey cok güzeldi futbolcuların hepsini tebrik ederm özelliklede ernstle sivok mükemmeldiler.. |
Ligin 2. yarısında oynanan 8 maçın 6'sını kazanıp, 2'sinde berabere kaldık.Ligin 2. yarısının lideriyiz, haftaya Sivas'ı çime gömüp büyük bir engeli daha aşmış olacaz.Mustafa Denizli tek forvet inadından vazgeçtikten sonra takım her maçını kazanmaya başladı, bu akşamda Holosko ve Yusuf hamleleriyle maçı koparmasını bildi. |
TEk kelimeyle harika sivas engelini aşarsak iş biter |
Hayırlısı... |
lan haftaya sivası da yensek de 26.hafta herkes ağzı açık baksa:D düşünsenize maçtan sonra basın toplantısında hiç bir basın mensubu Denizli'ye soru soramıyo ağızları açık bekliyo...:D her ne kadar Denizli 26.hafta lideriz demese de 26.haftada yarış şekillenir dese de bunu işine geldiği gibi sunan basına ders olur... |
Sivası yenemezsek bir anlamı kalmıyor serilerin. |
ben mustafa denizli o malum konuşmayı yaptığında ilk olarak 26. hafta lider oluruz gibi algıladım.ama böyle giderse haftaya lideriz.walla çok değerli bir futbol adamı denizli.seneye kendi kadrosunu kendisi kursun (gerçi 2 tane nokta transferi yeterli) o zaman çok başarılı olacağımıza inanıyorum.beşiktaşımız bu sene lig de şampiyon olur.seneyede şampiyonlar liginde elle tutulur bir başarı yakalar... |
haFtaya ßu taKm Lider.. |
sıvas macını aldıgımız takdırde bu takım tutulmaz bence ıns sıvas macını alıp haftaya lıder besıktasımın mac yorumlarını yapıcaz |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |