![]() |
Şampiyonuz !!!! gençlerden çok korkuyordum !! ama artık anladımki bu saatten sonra elalem bizden korksun !! sivas - fb - gs maçları berabere bitse bile ŞAMPİYONUZ !!!! SON YILLARDA HİÇ BU KADAR YAKIN HİSSETMEMİŞTİM ŞAMPİYONLUĞU !! BEŞİKTAŞIM İYİ Kİ VARSIN !! |
hacı yavaş gel:D:D inşallah tabi.. |
bence bu sene sampiyonluk kaybedilirse, bu konuyu acan arkadas gibi düsünen futbolcular ve teknik ekip yüzünden kaybedilir...biz büyük takimiz...iyi yoldayiz ama rehavete kapilmamamiz gerek...daha cok zor maclarimiz var...insallah mutlu sona ulasiriz |
rehavet yok kaldı 10 final.. |
Sakin emin adımLarLa ıLerLeyeLım yawas ;) ßen haLa emın degıLım :( |
Daha erken ama büyük bir avantaja sahip olduğuzu da bilmeliyiz..Artık kendi gücümüzün farkına varmalıyız..Rakiplerimize göre kredilerimiz var..Ama bu kredileri onlarla oynadığmz maçlarda beraberlik olarak kullanmalıyız.. Ne yapıcaksak biz yapıcaz..Kendi kaderimizi kendimiz çizicez bu saatten sonra..Sonumuzu biz belirlicez..İyi gidiyoruz..Bozmadan devam etmeliyiz..Edeceğiz inş.. |
allahın izniyle inşallah şampiyonluk bizimdir |
haftaya herşey belli olur;) |
Sivası ve ezikleri yenersek çok yüksek ihtimal şampiyon oluruz. |
haftaya da kayıpsız geçersek işte o zaman daha rahat konusabiliriz,haftaya tam birfinal olacak |
Her maça final havasında çıkmalıyız inş. sivas deplasmanından da kayıpsız ayrılırız... |
Buraya kadar getirmişken almamız lazım artık bu şampiyonluğu.Sivas'ı yenecez buna inanıyorum... |
şampionluk sivas maçına bakar bence.. |
Emin adımlarla :D Haftaya da galip gelelim önce, inşallah futbolcular bizim kadar çabuk havaya girmezler. Temkinli olmakta fayda var, ortada kazanılmış hiçbir şey yok daha. |
Wallahi kardeşimm sivas bizi yenerse yine başlıkları açıp dert yanacak ilk insanlarda sizsiniz...Çok erken daha çok stresli ve acayip maçlar oynayacağız çok çok çok erken... |
önümüzdeki maçlara bakacaz |
Alıntı:
|
sivasi, kayseriyi kayipsiz gecersek buyük yol almis oluruz |
güzel günler göreceğiz çocuklar......... |
evet iyi yoldayiz dörtte dört yaptik ama suna inaniyorum altida alti yaparsak cok daha yakin olacagiz ....sonucta 10 mac kaldi 4 tane mmutlak kazanmamiz gereken mac var gs,sivas,fb,kayseri bu maclari kazanirsak diger kalan 6 macta 2 kere beraber kalsak yada bir kere falan yenilsekte kesin sampiyonuz ama insallah onda on yapacagiz... |
Sivası yenersek oluruz gibi... |
buyuk konusmaya gerek yok. Adnan hoca konusmus yine bu aksam 21.45 muhabbetine benzer bisey... tarikati biseyler cevirmesin diye umit edelim... |
evet takım mükemmel bir form yakaladı.şampiyonluğun en güçlü adayı.ama yine de erken havaya girmemek gerek.daha oynanacak çok zorlu maçlar var.benim açımdan önemli olan gs ve fb yi içerde yenmek.bu maçlar bizim açımızdan çok önemli.eğer gs ve fb yi içerde yenebilirsek sivas da berabere kalsak da önemli olmaz.ama burada yine de çok dikkat etmek gerek.özellikle hakemlerin ligin kader maçlarına nasıl etki edeceği çok önemli. |
Yavaş yavaş geliyor zaten şampiyonluk...Rakiplerimiz birer birer puan kaybederken biz 3'er 3'er topluyoruz puanları...Oyunculardaki bu hırs, bu azim, bu kararlılık devam ettikçe kaybedeceğimizi de asla düşünmüyorum...İkinci yarıda hiç yenilmeyeceğimizi de düşünüyordum zaten, fikstürde de bunu görebiliriz aslında...Şu anda her şey bizim lehimize görünüyor, haftaya Sivas'ı da yenersek tablo mükemmel olacak...Bundan sonra bizi durdurmaya çalışanlar olacaktır tabii, bunlara da hazırlıklı olmamız lazım, bu sefer onları da geçmeliyiz bi şekilde, böyle devam edersek önümüzde kimse duramaz diye düşünüyorum... |
sıva macını aldıgımız takdırde olay bıter dıye dusunuyorum. tam bır fınal olucak sıvas macıdan galıbıyetle ayrılırsak bır daha koltugu vermeyız kımseye. dun trıbunler sampıyonluk havasına gırdı futbolcularda bu atesı alırlarsa bu ıs bıter |
Bana göre şampiyonluk maçları,Anadolu takımlarına karşı oynanılacak. İlk etapta,Sivasspor ve Kayserispor maçlarını alırsak,o moralle isterse UEFA Şampiyonu olarak GS gelsin bizi kimse durduramaz ... Zaten FB'ye karşı garezimiz var,naipse onlarada adam akıllı bir ders verecez ...Bu yol aydınlık,eğer bu yolda basit kazalar yapılır şampiyonluk elden giderse,iyi düşünmeliyiz bence ...Umut ediyorum Sivas-Kayseri maçlarını alacağız,Şampiyon olacağız :D |
daha cok erken sampiyonuz demeye sivasi yenersek ondan sonra kayseri bunlar cok önemli maclar.. |
Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor ama..... Ben hala emin değilim önümüzdeki Sivas maçından çok korktuğumu daha önce de söyledim.. Bu maçta en önemli nokta bence hakemler olacaktır... Öyle bir maça çıkacağız ki bence sezonun en kilit maçı olacak... Bu maç federasyonunda Beşiktaşımızı durdurmak isteyeceği bir maç olabilir tıpkı 101. yılımızda samsun maçında olduğu gibi.. umarım korktuğum başıma gelmez ama gelirse şampiyonluk şansımızın azalacağını çünkü yine federasyonun önümüzü kesme çalışmalarıın başlayacağı aşikar.. Ancak sivası kayıpsız geçersek şampiyonluk şansımızın % 51 olacağını düşünüyorum... |
rakiplerin döküldüğü bir ortamda bu seviyedeki formumuz bize şampiyonluğu getirmeye yeterli gelecektir ama çok stresli maçlar oynayacağız, sonucun şampiyonluk olacağına inanmak güzel bişi motive edebilir ama maçlar zorlaştıkça stres de yaratacaktır, bence erken konuşmamak gerek bu stres yükünü kaldırmak önemli bir adım olur |
daha erken oldugunu düşünüyorum 4 hafta sonra iyice netleşecegine inanıyorum |
çok erken daha hakemler lige ayar çekicek izleyip görün nasıl çalıcaklar puanlarımızı |
gelecek hafta kaderimizi belirleyecek |
durun ya hemen havaya girmeyelim derbiler vr daha sivasla aramızdaki puan farkı açılmadıkça rahat yok bie ama gönlümü şmpiyoluğa yklaşdı hevesimiz kursağımızd kalmaz inş |
esas maçlarımızı oynamadan şampiyonluğu konuşmak erken.bakalım sivas maçı ne olacak geçen seneki acı tecrübeyi de unutmamak lazım |
evet yaa biz almamız gerekn maçları aldık daha aslında çok bşy ypmadık yni şimdsi esas maçlar geliyor derbiler var kayseri eskişehir maçları var yavaş yavaş kazanalım o zaman inancam işte şampiyonluğa.. |
Türkiye`de Saat: 09:06 . |