![]() |
zamanında degısıklıkler macı kopardı. yusuf son yarım saat maca gırdıgınde daha etkılı oluyor kı dun de bunu gorduk. delgado cok ıı degıldı dun taraftarla arasını daha fazla acmadan zamanında bı degısıklık oldu hocayı tebrık etmek gerek. |
Mustafa Hoca, 3lü defanstan ve tek forvet oynamaktan ne zaman vaçgeçti,bu 2009'a rastlıyor hala yenilgimiz yok. Tabi bunda Ernst'in katkısı çok ama asıl iş Mustafa Hoca'da bitiyor,tebrik ediyorum kendisini bu maç dolayısıyla :) Sivasspor'a karşı eğer " erken " bir gol bulursak,Holosko ilk 11 oynasın yada yedekten girsin oyuna bu maçıa rahat alırız. Takım savunmasını en iyi yapan takımız.Tek iş erken gole bakar,o gol gelirse o maçta 3 golden aşağı bitmez bana göre :) |
yerinde oyuncu değişiklikleri yaptı.Tebrikler |
yerinde ama daha önce yapılması gereken bir değişiklidi |
bence değişiklik çok geç kalmadı ama bilmiyorum yinede sonucu değiştirdi ve doğru değişiklikler oldu |
arkadaslar delgadoya fazla yüklenmeyin onun da bir gün performanzi yükselir ve bize maclar kazandirir su anda besiktasimiz iyi gidiyor ve sampiyonluk icin her futbolcuya ihtiyac var.... |
Türkiye`de Saat: 08:50 . |