![]() |
''Beşiktaş'ta oynayacağımı bilmesem..'' ''Beşiktaş'ta oynayacağımı bilmesem..'' Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşısındaki ikinci golünü atan Ekrem Dağ, "Beşiktaş'ta oynayacağımı bilmesem imza atmazdım zaten" dedi. Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Ekrem Dağ'ın açıklamaları şöyle: "Ligde ilk golüm, sol ayağımla attım. Pas verdi Bobo. Şutu düşündüm, vurdum ve gol oldu. Beşiktaş'ta oynayacağımı bilmesem imza atmazdım zaten. Mücadeleni gösterirsen, maça da yansıyor. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli'ye teşekkür ediyorum. Çalışırsanız böyle oluyor. Hoca şans veriyor. Bırakmamak lazım. Holosko'ya pas attım, Holosko topla gidiyordu. Tello'ya verdi. Tello da orta kesti ve güzel bir gol oldu. Puan olarak epey gerideydik ama şimdi yavaş yavaş geldik. Kritik bir dönemdeyiz. Son maçımızı kazanıp şampiyon oluruz umarım" Ekrem, takım içinde herkesin şampiyonluğa inandığını ve ''1 numara'' diyerek tanımladığı Beşiktaş taraftarı önünde futbol oynamaktan da gurur duyduğunu sözlerine ekledi. |
Bobô'da çok güzel pas attı ama yaa:) |
aslı bıle senı bu kadar sevmedı kerem sevıyorsun senı dag gıbı ekremmmmmm ..... sen hep boyle oynaaaa o formayı sana vermeyn namerttırrrr ...aldıgın paralar helal olsunn |
Helal olsun sana Ekrem Dağ..Yine bu maçta hatasız oynadı, attığı golde mükemmel gitti köşeye. |
helal olsun..bu sezon takımdaki en iyi oyunculardan biriydi, bugün golünü de attı süper oldu.. |
Alıntı:
evlatlık alalım |
Alıntı:
|
Ekrem Dağ Gibi oyuncu heLaL Olsun |
ekrem dağ kazandııı butun paralar helal olsun |
helal sana ekrem sen hep böyle oyna bu taraftar herzaman arkanda.. |
Helal olsun gerçektende. |
Anadolunun bağrından kopup gelen...:D gerçi adam antepten önce avusturyada oynuyodu ama... :D |
kanat oynadığı zaman çok etkili olamıyor ama bek oynadığı zaman süpersin ekrem.keşke daha önce keşfedilseydin senelerdin bek sorunu yaşıyoruz |
ßu taKmdan aLdıqı heR kuru$u hakedioR.. |
canını dısıne katarak oynuyor sakatlık sonrası kendını yavas yavas bulmaya basladı. ii transfer oldugu ortada helal olsun |
Ekrem Dag kalitesi, yüregi ve calisma azmi üst düzeyde olan bir futbolcumuz...helal olsun sana Ekrem...insallah formu böyle devam eder. |
Allah nazardan saklasın... |
helal ekreme aldığı paralar anasının ak sütü gibi helal olsun... |
3. golde Holosko ve Tello kadar Ekreminde katkısı vardı. Kornerden gelen topu holoskonun koşu yoluna öyle güzel bıraktı ki holosko hiç hız kesmeden orta sahayı geçti. Başka biri olsa öylesine vururdu. Helal olsun Ekrem. |
nerden geldiğini unutmayan ve bu yüzden şuan bulunduğu yerin kıymetini bilen ender futbolculardan ekrem.. |
Aldığın paralar son kuruşuna kadar helal olsun... Bu formayı söke söke aldı adam. |
Dag gibi adam =) |
ya adam formayi bildigin soke soke aldi ya... |
ewt bobo ileri uçta nobre ile değişmeli oynasın bence. |
Ekrem formayı kolay kolay vermez daha...Sonuna kadar haketti bu formayı, böyle devam edecektir umarım...Attığı gol de güzeldi, düzgün ve sert vurdu, sol ayağını da iyi kullandığını herkeze gösterdi... |
Dün iyi oynadı . HElal olsun |
son 2 maçtta eskisine göre biraz düşük performansla oynasada iyi bir maç çıkardı.Uzun yıllar fayda sağlayabilecek bir oyuncu.tebrikler |
bu kadr kendine güven vermes güze |
Türkiye`de Saat: 04:43 . |