![]() |
Delgado ''Ekrem'in golü'' dedi! Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, Gençlerbirliği maçı sonrası şampiyonluk yarışının zor geçeceğini söylerken, golleri değerlendirdi.. Delgado'nun maç sonu açıklamaları şu şekilde: "Gençlerbirliği iyi bir takım. İyi mücadele ediyorlar, iyi kapanıyorlar. Çok şükür ikinci yarıda kırdık ve kazandık. Şampiyonluğun çok zor olacağı görülüyor. Bütün takımlar hata yapmamaya çalışıyor. Zor olacak ama her maçımıza final olarak çıkıyoruz. Yapılış açısından Ekrem'in golü en güzeliydi. Bir de sağ ayaklı oyuncu ama sol ayağıyla attı golü." |
Haydi delgadooo sendende böyle goller bekliyoruzz hepinizden bekliyoruzz.Şampiyonluğa gider bu yol şampiyonluğaaa |
Takım olmayı becerdik çıkısımız sürecek allahın izniyle |
Alıntı:
|
İyi gidiyoruz iyi... |
önemli olan ruhtur ve bu da son haftalarda bizde var...önemli olan takımdaki birlik beraberlik... |
Delgado bir kaç hareket dışında bugün gezdi sahada. |
ekrem bizim tam aradığımız bek oyuncusu.seneye onun gibi birini daha bulabilirsek türkiye liglerinden avrupadada çok iş yaparız.gol atmasına çok sevindim.eğer türk milli takımında oynayabilecekse hemen alınmalı.aynı şekilde toraman da hemen alınmalı senede 2 maç oynayan adamları alacağına böyle kaliteli adamları alsın fatih terim... |
Alıntı:
|
cisseli maçlarda ernst daha rahat oynuyor... takımda herkes görevini yapıyor... bu da yetiyor zaten... bu galibiyette emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel bir maç izledim... |
delgado değilde tello çok iyiydi... |
Alıntı:
tellonun iyi olmadığı maç yok gibi zaten rıdvan dilmen onun için 2.sezonun bütün takımlar için geçerli en başarılı futbolcusu,yıldızı dedi...Helal be Tello'm... |
bugün sivok ernst ve tello gerçekten iyiydiler ayrıca ekrem holo toraman ve yusufuda beğendiğimi söyleyebilirim... |
cok iiyiz.. |
delgado sen gene bugün dökülüyordun, hic bi numarani göremedik patlama yapacam falan diyodun ne oldu? sen bu gidisle bizi patlatacaksin sinirden |
başkalarının gollerini değerlendireceğine sen de atta biz değerlendirelim |
ilk defa hissetim golden sonraki kenetlenme tüylerimi diken diken etti.İnanyoruz artık bütün takım olarak... |
Bide Delgado sen güzel oynasan artık, çıksan sahneye...Sivas maçını bekliyorsan iyi, sorun yok o zaman..:)..Göreceğiz o maçta da bakalım... |
Evet cok güzel goldü .DELgado Oyunda etkisiz di ama sunu gördüm ki kenar da aynı bizim izledigimiz gibi bir mac izliyor. Ataklar da hop oturuyor hop kalkıyor. Oda yüregiyle oynayan biri ama gercekden cok etkisizdi dün |
Her maç sonrasında aynı cümleler.Geçen maç sonunda da aynı cümleler kullanıldı ondan önceki maçtada.Basın salıyomu ne:D |
artık futbolcular kendilerine güven olduğunu göstermeye başladılar 1 gold sonra geri çekilmiyorlr ileri gitmeyi öğrendiler |
Türkiye`de Saat: 09:04 . |