![]() |
Denizli resmen orta yapti Yine sonu sevincle biten bi 90 dakika. 2009 yilinda maglubiyet yüzü görmeyen Kartal gün gectikce üstüne koymaya devam ediyor. Bireysel olarak futbolculardaki performans artisi ve Mustafa Denizli nin hatalari tek tek ayiklamasiyla Besiktas cok güzel bi hava yakaladi. Önce defansif anlamda gol sikintisi cözüldü arka saglama alindi. Sonra Ernst in gelisi ve Cisseyle Berlin duvarini örüsü. Sonra tek forvetten vazgecilmesi, Serdar Özkan in kizaga cekilmesi. Bugün de oyuna zamaninda müdahalesiyle Mustafa Denizli resmen orta yapti Panzere. Allah nazardan saklasin. Sampiyonluk hasretiyle cok cile cektik........ |
denizli yavaş yavaş beşiktaşa adapte oluyor bu seneyi şampiyon olarak bitirirsek seneye avrupadada başarılı olacağımızdan eminim |
cısse konusunda hak vermıyorum cısse bjkta en pasıff oyuncusu |
$amPion oLacaıZz ße$iKta$K^m ßu seNe.. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
cisse yerine bir ernst daha koysak :D:D:D |
bulursak neden olmasın :D |
şu takımın orta sahada ernst ve cissenin yerine ernst gibi bir oyuncuyla daha oynadığını düşünüyorum çok mutlu oluyorum :D:D:D inşallah ernst transferi kadar etkili bir transfer daha yapabilirler orta sahaya |
olsa dükkan sizin, Ernstin yanina en yakisan su an o görülüyor. |
ernst geldıgınden berı besıktasın orta sahasını toparlayan ısım oldu cok yerınde bı transfer Allah nazardan saklasın. Geliyoruzzzz |
Adam her yerde ya tam bi Alman Panzeri. |
Alıntı:
|
ernst kral yaa!! cisse fason |
beşiktaş şöyle oynuyor ---------------rüştü--------------- ekrem---toraman----sivok---üzülmez ---------ernst-------cisse--------- --------------delgado------------- tello---------------------------bobo ---------------nobre--------------- nobre çıkınca yerine bobo geldi.klasik 4-3-3 oynuyoruz bu sistemde cisse fena oynamıyor.ertuğrul hoca buna benzer oynatırken kanatlardaki oyuncular normal kanat yani rmf-lmf oynarken delgado daha ilerde oluyordu,denizlide ise delgado cisse ve ernste daha yakın kanatlardaki oyuncular rwf-lwf oynuyor.yani ertuğrul hocayla 4-5-1 oynarken mustafa denizli ile 4-3-3 oynuyoruz. |
ne kil oldom su cisseye 20 metreden sut cekiyor 10 metre yandan cikiyor, hic birtane sutu kaleyi bulmadi, ernst den utan bea adam neler yapti bugün bjk icin, bence cisse kesin gitmeli |
Alıntı:
|
Cisse'nin yerine Serdar Kurtuluş'u falan deneyelim yaf, inanıyorum çok daha iyi olacak...Bu Cisse'de hiçbir şey yok, Ernst'len çok iyi anlaştığı falan da yok, adam öylece duruyor yahu, alanını kapatıyor işte o kadar, onu yapmakta ne var, biraz oyunda da görelim, koşsun mücadele etsin, Denizli'nin tek hatası onu kadroya alması zaten, nasıl alıyor anlamış değilim, biraz Uğur'a, Serdar'a güvense çok daha iyi olur... |
cissenin fener maçında yaptığı ihaneti hiç affetmicem |
cisse şu an kadroda ernst in yanında oynayabilecek en doğru seçenek abartmayalım bence en azından tecrübesiyle şu stresli maçları kaldırabilecek kapasitede. Serdar gibi bi maceraya şimdi atılmak yanlış olur. Uğur da hava toplarında cisse kadar etkili değil bence kadroyla oynamaya gerek yok cisse bu sene bizi götürmeye yeter ama seneye gönderilmeli ben de katılıyorum. |
Ernst'in yanında oyunun ki yönünüde oynayabilen Uğur İnceman'ı denemekte fayda var.Defansif olarak ise Serdar K.,Cisse'den iyidir. Çok değil,Tigana dönemindeki Serdar K. hatırlayalım. Serdar, ne zaman sağ beke geçti herşey bitti.Sakatlıklar ...O yüzden,Mustafa Hocam,Uğur-Serdar K. ikilisinden birisini mutlaka denemelidir ERNST'in yanında :) |
Ernst den bi tane daha olsa Cissenin yüzüne kimse bakmaz tabi. Ama bu kadroda Ernst in yaninda kim oynar derseniz bence Cisse oynar. Cisse kötü futbolcu degil ama kapasitesinin %40 iyla oynuyo gibi. Orta sahada cok top yapan rakiplere karsi Ernstin yaninda bence o oynar. Baska secenek yok gibi, Serdar Kurtulusa Denizli sanirim güvenemiyor. |
Alıntı:
Kendinden bekleneni veremiyor daha dogrusu. Yoksa bu futbolla siradan takimlarda oynar ancak. Yatsin kalksin Ernste dua etsin. Ernst in yaninda kaynayip gidiyor. |
Alıntı:
|
MAcı kurtaran Denizliydi . Yaptıgı degişiklikle maca damgasını vurdu. HOLOSKO - YUSUF . Yusuf 2. yarıları takımlar yorulmaya başlayınca cok iş yapar. Bunu gördük de zaten. Boş alanların usta futbolcusu Holosko attıgı golle bir kez daha gösterdi zaten. |
ernst-sivok iyi ya;) |
cisse haricinde seçimleri doğruydu |
allah nazarlardan saklasın |
Ernst yanına seneye aynı özelliklere sahip bir oyuncu alırsak kimse bizim önümüze geçemez |
walla bence orda ernsti tek oynatıp kanat oyuncuları almalıyız diye düşünüyorumm |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |