![]() |
Holosko girdi böyle oldu!.. http://img147.imageshack.us/img147/8043/holikom.jpg Gençlerbirliği karşılaşmasına ikinci yarıda dahil olan Holosko, kalitesini bir kez daha ortaya koydu ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Ernst’e asist yaparak, perdenin açılmasını sağlayan Slovak yıldız, son dakikalarda kaydettiği şık kafa golüyle de perdeyi kapayan isim oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, haftaya Sivas deplasmanında Holosko’yu ilk 11’de oynatmayı düşündüğü öğrenildi. |
HeLaL Olsun yusuf ve Holosko Kulubeden gelip takıma katkı sağladılar ve her zaman hazır olduklarını kanıtladılar takım olduk |
tam bi takım olduğumuzun en önemli göstergelerinden biride dün oyundan çıkan delgado'nun ''oyuna bizim yerimize giren arkadaşlarımız oyunun kaderini değiştrdi'' açıklamasydı. takımdaki herkes takımın kazanması için uğraşıyo. artık kimse kendini kurtarmak adına bişeyler yapmaya çalışmıyo. herşey şampionluk için.. |
Takım olmak böyle birşey herhalde :) |
Helal Holosko... |
Haftaya 11'de oynayacakmış inşallah doğrudur:) |
Sivas karşısında ilk 11de oynamalı..Onun sevdiği türde bir maç olabilir..Nobre ve Boboyla Sivası açamayabiliriz..Geçen sezon Holosko almıştı Sivastaki maçı..Bu sezoz da kullanılmalı.. |
Kulübede oturanlar da çok önemli. |
Bencede sivasta ilk 11 de olmalı.Farklı bir oyuncu holosko.Kalitesi tartışılmaz |
ben bı futboolcuların oyuna sonradan girip daha çok hırs yapark adepde ooşduklarnı düşünüyorum bu fotbolculardan birde holosko |
Maçı kulübe kazandırdı oyüzden kulübendeki oyuncuların kaliteli olamsı ve maçı değişterecek kader adamı olması gerekiyor |
çok güzel oynadı girdikten sonra helal sana holoskoo :) |
bana kalırsa hoca yıne maca nobre ve bobo ıkılısıyle baslamalı cunku sıvas kapalı oynayan bır takım hoca macın durumuna gore holoskoyu ve yusufu kullanırsa daha etkılı oluruz. sıvas macında bulunabılecek bır golden sonra holoskonun oyuna gırmesı sıvasın baskı yapmasını onler arkada acık vermek ıstemeyeceklerdır. tabı son karar hocanın sıvas macını alalımda kım oynarsa oynasın önemlı olan 3 puan |
evet klub üden çıktı ve hmn kendini belli etti helal holosko |
takımda öyle bir hava var ki şu saatten sonra,ilk 11 kim oynamış,sonradan kim girmiş fazla önemi yok..oynayan,oynamayan veya sonradan giren her oyuncu aynı iştah ve arzu ile mücadele ediyor..En Büyük farkımız burada..Holosko ve özellikle Yusuf düğümü çözen oyuncular oldular..Yarın bir başkasıda olabilir..bu yapabilecek kadroya sahibiz.. |
evet bu çok güzel birşey mevcut kadroyla çok iyi bir kadro oluştu tam bir takım olarak oynuyorlar bu skorada yansıyor |
bir takimda hele besiktas gibi birtakimda yedek yoktur su anda besiktasda oynuyan her futbolcu ligin baska takimlarinda ilk onbirde oynar..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Holo'dan çok Yusuf'un girmesi etkili oldu, kilidi açtık, sonra Holo oynamaya başladı...Aslında o kadar da iyi değildi Holo, kontralardan daha etkili olabilirdik ama iyi gidemedi topla, ezdi de topu bazı pozisyonlarda...Ama yine de etkili bir oyuncu Holo, Bobo'nun da formsuz olduğunu düşünüyorum, Sivas maçında Nobre-Holo ikilisi iyi gider bence... |
Alıntı:
|
Holosko boş alan bulduğu zaman tutulmuyor.Nobre'nin de sakatlığı varmış, sivas maçında büyük ihtimalle Holosko forma giyecek gibi gözüküyor. |
bence takımı hiç değiştirmemeli böyle çok güzel holosko ve yusuf yine 2. yarı girsin diyorum bn çok etkili oluyorlar öyle ve sivas maçında çift önlibero oynamalıyız diye düşünüyorum |
helal sana holoskom umarım daha fazla atarsın Sivas'a! |
Türkiye`de Saat: 18:06 . |