![]() |
Ernst ile kaybetmiyoruz! -ERNSTLİ BEŞİKTAŞ'IN YAPTIĞI MAÇLAR- Ernst'in kadroda yer aldığı maçlarda Beşiktaş'ın aldığı sonuçlar ise şöyle: Beşiktaş-Antalyaspor.....................: 3-1 (Kupa) Konyaspor-Beşiktaş.......................: 0-0 (Lig) Beşiktaş-Trabzonspor.....................: 1-1 (Lig) Gaziantepspor-Beşiktaş...................: 0-3 (Lig) Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2-1 (Lig) Ankaraspor-Beşiktaş......................: 1-3 (Kupa) Hacettepespor-Beşiktaş...................: 2-3 (Lig) Beşiktaş-Gençlerbirliği..................: 3-0 (Lig) |
Insallah bu seri devam eder ve mutlu sona ulasiriz |
Sezon sonuna kadar kaybetmeyiz Ernst'len...Panzer Panzer, seni Allah gönderdi bea koçum..:).. |
Umarım seri devam eder ;) |
Seneyede onun tarzı bir oyuncu daha orta sahaya,sol kanada Riise misali bir topçu ...:9 Önmüzdeki 5 sene bizi kimse tutamaz ... Avrupa'ya da sesimizi uzun zaman oldu. Bu sene şampiyonuz olursak,öyle gibide görünüyor,seneye Şamp.Ligi bizi duyacak :) |
Aynen usta, Ernst transferinin devamı gelir inş..:)..Sezon başında Kadlec'i kaçırmıştık elimizden, yine öyle bir oyuncu bulup almak lazım...Almanya Ligi'nden alabilirler öyle bir oyuncu, çok var orda, at gibi koşuyorlar valla..:).. |
ernst gercekten cok iyi bir futbolcu masallah nazar deymesin böyle devam gider sakatlik olmaz umarim ... |
tabi buna cisse ve ernstle gol dahi zor yiyoruz olarak da ekleyebiliriz :) |
cisse ve ernst beraber oynamali herzaman diyorum demeye devam edecegim gerekirse delgado ikinci yarilarda girer oyuna onemli degil |
Bencede kesinlikle Cisse ile Ernst olmalı dünkü maçta da gördüğünüz üzere:) |
ya herkes takmış cisse oyuna katılmıyor kendi bölgesinden çıkmıyor yan pas yapıyor geri pas yapıyor bilmem ne ben de cisse nin çok etkili bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama adam son derece profesyonel tam bir görev adamı kendine verilen işi tamamen yapıyor bölgesini koruyor hava topu bırakmıyor evet basit pas hataları yapabiliyor ama ernst geldikten sonra zaten ona pas atma konusunda iş düşmüyor ki onun yapması gereken tek şey ernst ileri çıkınca onun bölgsini korumak yani aslında bizim kızdğımız şey onun yapması gereken şey , "kendi bölgesinden asla ayrılmamak" e bunu da iyi kötü yapıyor son derecede soğukkanlı bi oyuncu bu kadar abartılması yanlış ki onun ernstle oynadığı maçlarda ne kadar zor pozisyon verdiğimizi gördük bunu iki saat gevezelik yaparak anlatmaya da gerek yok. |
tartışılmaz kalite ve tecrübesini konuşturuyor.uyum süreci de yaşamadı.Yönetimin yaptığı en iyi işlerden biri Ernst transferidir |
oyunu tamamen etkiliyor diyemm ama etkisi yok değil başarı takım halinde gelir |
ernst için desem bos cok sey var söylenecek kısaca harika muhtesem kral |
Son dönemlerdeki çıkışımızn en büyük sebebidir..Denizli de biraz daha mantıklı kadrolar çıkarmaya başladı..2si de bozmaz da sezon sonu şampiyonluğu görürüz umarım.. |
nazar degmesin insallah daha cok maclar kazaniriz ernst`le...... |
Maalesef bizler Cisse gibi onliberolardan cok sey bekliyoruz diye dusunuyorum. Halbuki Cisse;den beklenileni eger veriyorsa Cisse'ye guzel arapas atamadi diye veya iyi bir sut cekip de gol atamadi diye kizmamak lazim. Ne yani simdi Rustu 5 adam calimlayip sagdan cezasahasina orta mi kesmeli :) Evet benim de gozumden dusmustu Cisse ama Ernst geldikten sonra oyununu daha net olarak gozlemleme sansim oldu ve maci staddan ciplak gozlerle seyrederken sadece Ernst ve Cisse'yi takip ettim. Topa hatta gollere bile bakmadim. Allahim o nasil bi oyundur nasil bi cigerdir ve ne kadar guzel bir ikilidir :D Ernst ile Cisse her mac oynamali bence...Enazindan ilk yari oynasinlar ikinci yarida Delgado veya Yusufu oyuna alir gollerimizi atariz... |
ortasahada aranan kan fabıan. cok yerınde bı transfer ıns sezon sonuna kadar boyle devam eder. |
ya cisseden beklemeyin diyosunuzda cissede ön libero fabianda önlibero beşikaşta böyle basit yabancı oynamamalı kardeşim ben bunu bilir bunu söylerim |
Türkiye`de Saat: 17:09 . |