![]() |
kendi fikirlerini kendilerine saklasın onlar...Biş işimizi bilir işimizi yaparız...Ernst e gelince kesinlikle her hafta oynadığı futbola hayran bırakıyor beni... |
Beyaz Pascal fabian Ernst seni sevmemek begenmemek ne mumkun :) Cildirt bizi delirt bizi Kartalim :D |
Atağa çıkarken korkmayın rahat saldırın, boşalttığınız alanları ben doldururumFabian Ernst ben daha hiç birşey demiyorum öve öve bitiremem iyikide bu futbolcuyu takıma kazandırdınız sayın denizli ve sayın başkan sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır her transferimiz böyle olsa harika oluR Ernst Varsa Sorun yok . . . |
evet yaa flaş transfer resmen yanii söyledikleri çok hoşuma gitti acayip güven veriyor torğluna gelincede ona kalmamış beşiktaşımzn ne olacağı azına almasın beşiktaşı bir tökezleyelim yerden yere vurcak gerek yok onun övgüsüne |
ben simdi merak edioyrum acaba ernst ti kiyasiya elestiren ahmet cakar gibi celal kolaot gibi adamlar ernst ti izledikce yerin dibine giriyormu acaba |
tamda en dibine giriyorlardır merak etmeyin siz :) |
hakıkatten ama takıma ernst katıldıktn snra takımda gözle görulur değişimler var |
guıntı'den sonra aranan kan fabıanmıs. muthıs bır yukselıste katkısı cok buyuk Allah nazardan saklasın |
Alıntı:
|
ernst siftahta yaptı artık onu durduramzlar inş |
Türkiye`de Saat: 10:56 . |