![]() |
ERNST:Şüpheniz olmasın ‘Şüpheniz olmasın' Beşiktaş´ın Alman yıldızı Fabian Ernst´ten iddialı açıklamalar... Siyah-Beyazlı formayla yenilgi yüzü görmeyen tecrübeli futbolcu, çarpıcı ifadeler kullandı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...7221_ernst.jpg Ernst, “Beni en çok şaşırtan olay maçtan önce yaşandı. Bir yemekte eski bir yöneticiyle (Abdi Celalettin Kolot) karşılaştım. Bana, ‘Şampiyon olabilir misiniz?’ diye sordu. ‘Şüpheniz mi var’ diye karşılık verdim. Artık bunu herkes öğrenmeli. Şampiyonluk için oynuyoruz, bunu başaracak kapasiteye sahip bir takımız. Yaşadığımız tek sıkıntı, gollerin geç gelmesi. Bütün maçları tek tek düşünüp, öyle oynuyoruz. Hepsini kazanıp, şampiyon olacağız” dedi. Taraftarlara da övgüler yağdıran Ernst, sözlerini şöyle noktaladı: Böyle bir stat ve inanılmaz bir atmosferde oynamak büyük keyif. Almanya’da Borussia Dortmund en iyi taraftar olarak gösterilir. Ancak buradaki ortam, Dortmund’tan da etkileyici... |
ii vermiş kolota ağzının payını |
inanmak sampiyonlugun yüzde doksani..... |
Güzel söylemiş... |
İnanmak çok önemli. Ernst inandığını sahada da gösteriyor zaten. |
Böyle bir stat ve inanılmaz bir atmosferde oynamak büyük keyif. Almanya’da Borussia Dortmund en iyi taraftar olarak gösterilir. Ancak buradaki ortam, Dortmund’tan da etkileyici... FAbian Ernst Oley oley oley..... Şampiyonuz bu sene... |
kolota ağzının payını vermiş:D seviyoruz seni ernstt |
Dortmundda kimmiş..Biz KOP a Haddini bildirmiş bir taraftara sahibiz.. |
Güzel söylemiş :) |
gerçekten kolota azının payını vermiş.. '' şüpheniz mi var??'' süper ya =)) |
Ernst bırak konuşma sen öyle adamlarla...Deli o, Cisse'yi bile senden iyi gösterir, kendisi aldı yaa Cisse'yi... |
Ernst iyi demiş, ama bıraksın konuşmasın böyle adamlarla...Deli o, Cisse'yi Ernst'ten iyi gösterir yaf, kendisi aldı yaa... |
genclerbirligi macinin 2yarisindaki gibi gelecekteki maclari oynarsaniz hicbir korkum olmaz Herr Ernst;) |
bu celal kolot kıskanç bi adam anlaşıldı :D:D |
dogru ya ernst geldikten sonra hic yenilmedik adam yenilgi yüzü görmedi ....masaallaah diyelim insallah ta böyle devam eder ve sezon sonu sampiyonluk yasar...ernst birak dortmund taraftarini dünyanin en iyi taraftari o inönü stadini dolduran isnanlar böylesi dünyada yok....siz böyle olun sampiyonluk icin mücadele edin bu taraftari daha iyi taniyacaksin bundan süphen olmasin.... |
celal kolota güzel cevap vermiş :) |
taßiki aqzının payıNı werir.. $üPheniz mi war? :) |
ya bu adam iyi ki geldi ya... demirorenin tarihindeki en iyi transfer |
Alıntı:
|
güzel konşmuz ağzına sağlık biz herzaman inandık |
bu kolot okuz ya adami tvde gordugum ilk gunden beri diyorum bitek boynuzlari eksik herifin tobe estagfurullah ya |
Ernst birde mac sonu tramvaydaki coskuyu gorsun:) neredeyse tramvay raydan cikacak.Davullar,sloganlar,atismalar muthis oluyor :)stadtan farki kalmiyor tramvayin |
Ya su Kolotu uzaklastirsinlar ya takimin yanindan!! Hayatimda bukadar antipatik bir adam gormedim!! |
Türkiye`de Saat: 14:25 . |