![]() |
Aydın Sevinci.. Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni yenerek zirve yarışını sürdüren Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından, 21 Mart Cumartesi günü lider Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan idmanda siyah-beyazlı oyuncular, pas çalışmasının ardından, dar alanda üç takım halinde kontrollü pas ve çabukluk çalışması gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın antrenmanı çift kale maçla sona erdi. Siyah-beyazlı takımın bugünkü antrenmanında, Almanya'da tedavisi süren Gökhan Zan yer almazken, Yusuf'a karşılık Bursaspor'a gönderilmek istenen, ancak gitmeyen ve sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Aydın, takımla birlikte çalıştı. Ciddi sıkıntıları bulunmayan İbrahim Toraman ve Zapotocny ise çift kale maçta yer almayarak, takımdan ayrı koşu yaptı. Siyah-beyazlılar, yarın sabah basına kapalı gerçekleştirecekleri antrenmanla, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. Kaynak: AA |
aydının bursaya gitmemiş olması bence beşiktaş için büyük kazanç bu çocukta gelicek var!! |
Alıntı:
|
bence aydın hata yaptı. bursaya gidip kendini geliştirip göstermesi gerekirdi. profosyenelce hareket etmedi |
bursada ne kadar geliştirebilirki kendini.... önünde telo gibi bir adam var bence ondan çok daha fazla şey öğrenebilir |
kadroya giremez ki bursada daha çok oynama şansı vardı. |
bu tartışılır =)) |
Aydın ı kazanmalıyız... |
kesinlikle ;) |
daha genç oyuncu...hedefi beşiktaşta forma şansı bulmakla sınırlı kalmamalı... avrupayı düşünmeli hedef olarak... ancak böyle bişeyler başarabilir... |
Bu sene Aydın bitmiştir, anca seneye görebiliriz onu...O da inş. tabii... |
umarim kendisini bulur ve bir cikis gösterir.gelecegi olan bir futbolcu sahip cikmak gerek! |
ben aydini deilde su erkan zengini merak ediyorum, bi doru düzgün izleyemedim su cocugu |
Aslında Erkan bir maçta 5-10 dakika falan oynamıştı ve gayet iyiydi ama maalesef diğer oyunculardan fırsat bulamıyor ilk 11'e girmek için. |
Erkan da Aydın da bu sezon için raftalar..2sini de yaz döneminde görürüz anca..Tabi Erkan'ın bonservisini alırlarsa..Neyse bu sezon takımı bozmamak gerek..Seneye kendilerini gösterirlerse oynarlar.. |
allahım sen dualarımı kabul ettin sonunda ya inşallah kadroyada girer adamım ya çok sewindim teşekkürler bilgi için |
Super kadromuz var gercekten.. Ne Fenerde Ne Gesede boyle bir kadro var.. |
aydını bilmiyorum kazanabilirmiyiz ama erkanın bonservisini alırsak sağ kanadımızı emanet edebiliriz |
evet kesinlikle katılıyorum bir maçta 90 dakika oynadı ve süperdi sadece biraz agresifti yani gereğinden fzla ama düzeltir o huyunu gerçi ilhanla nouma hiç düzeltemediler ama nyse yani önemli olan burda erkanın hep oynaması oynarsa süper olur aydın konusundada bu sezon oynayamaz heralde ama seneye iyi hazırlanıp kendni gösterir diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 15:14 . |