![]() |
Ekip ruhu güzel... |
helal olsun adama |
aman nazar deymesin ya hep böyle devam allahin izniyle |
burada önemli konu beşiktaşın uzun bir süre ertuğrul sağlam inadıyla kondisyonersiz çalışmış olması ve bu dönemde sürekli sakatlıklarla uğraşmış olmamız. demekki işi bilene bırakmak lazım. |
Alıntı:
|
stefano beşiktaşımızın en iyi transferidir onun sayesinde takım kendine geldi nerdeyse mac bittikten sonra bir 90 dakika daha oynayacaklar |
evet yaa ben hiç bir yorulma gibi bir olay hissetmiyorum bile bakıyorum bşkalarının maçlarına 70inci dakkalarda fln dilleri ağızlarında çıkacak gibi oluyor :) |
Tüm ekip artik hedefe kilitlendik!!! :) |
Alıntı:
|
Stefeno,Manc.City'de Sven Goran Eriksson ile birlikte çalışmıştır.Hatta Eriksson Meksika'nın başına geçerken onu da istemiş ama o " sadece belirli aylarda değil,sezon olarak çalışmayı istiyorum. " demiştir.:). Mustafa Hoca'da onu takıma kazandırmıştır... Şampiyonluk yolunda adımlar atıyoruz.Sivasspor-Kayserispor maçlarını alırsak bu işi bitiririz. Bence iki maçında formülü ; Erken gol :). Gördük Gençler maçında 64.dk da attık.Sonra adamlar açılmaya başlayınca Holosko'ya işini yapması düştüm sadece ...Erken gol attığımız her maç bizi şampiyonluğa ulaştıracaktır...(hacettepe hariç) :) |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |