![]() |
el ele devler ligine Gönlümden geçen Beşiktaş'ın ligi şampiyon, Sivas'ın 2. tamamlaması ve birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz". AMATÖRDEN GELDİ Sivas amatör kümede oynadıktan sonra A Milli Takım'a kadar yükselen İbrahim Toraman, hafta sonunu iple çekiyor. Tecrübeli oyuncu, "Memleketimin takımının zirvede olması beni mutlu ediyor. Gönlümden Beşiktaş'ın şampiyon, Sivas'ın 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi geçiyor" dedi. GURUR http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DDUYUYORUM Ailesinin halen Sivas'ta yaşadığını belirten Toraman şöyle devam etti: "Doğduğum yerin plakası olan 58'i giymekten onur duyuyorum. Sivas maç kazandığı zaman arkadaşlarım beni tebrik ediyor, bundan ayrı bir keyif alıyorum. Elbette biz de kazanmak için gideceğiz |
İnşallah bu sene biz şampiyon olacağız Sivas da ikinci olsun ki şampiyonlar ligine gitsin görsünler bakalım 5 mi 6 mı yiyorlar. |
Alıntı:
5-6 gol yemez yemesinide istemek hoş bişey değil. |
neden hoş birşey değil bizle dalga geçiyorsa yesin fbside yesin gsside sivasıda hepsi yenilsin hepsinden nefret ediyorum. |
Alıntı:
|
sivas 5. olsun... eskiden şampiyon biz olamazsak sivas yada ts olsun diyordum ama g...leri kalktı,artık gsyi hatta fbyi bile daha çok seviyorum en azından bizim gibi 100 yıllık 2 kulüp başarıyla bunlar gibi şımarmıyorlar...sivas ş.liginde 5-6 yemez biz 8 yediysek futbol oynamak istediğimizi için yedik sivas taktiğiyle 9 kişi ceza sahası çevresinde defans yapsak bu skor olmazdı |
Sivas ın devler liginde ne işi var ya... |
Sivasspor,kusura bakmasın ama 2.olursa Ön Elemeyi geçmesi mucize olur.Belki de mucizeninde ötesi ... |
1. belli biziz 2. kim ? bence 2. bizi şampiyonlar liginde iyi temsil edecek biri olsun hemen elenecek biri degil. Sivas UEFA yı hak eder. |
sivas sampiyonlar liginde mücadele edecek kapasiteye sahip degil onlar gidecekse uefaya gitsinler bence 1.besiktas 2.gs..... |
bncede 2. gs olsun en azndan mücadele eder bizimle birlikte |
biz sampiyon olalimda sivas 2. olmasin, sampiyonlar ligine gidipte ne edecekler??? türk futbolu icin iyi olmaz 3büyüklerin avrupaya mecbur gitmesi lazim! |
elinden geleni yap toraman...bu maç sana çok iş düşecek... |
Biz sampiyon olalim da birakalim digerleri kendi arasinda kapissin.. :) |
biz 1. olalım gerısı benı ılgılendırmıyor haksızmıyım |
sivas memleketi olduğu içn böyle düşünebilir ama sivas son maçlara doğru düşüşe girecek bence |
$ampionLar Liqi ßize ueFayada siwas yakısır.. |
Alıntı:
|
Sivas en fazla UEFAya gider...bana kalirsa hic bi yere gitmesin...sivas bence hatte önümüzdeki sezon ligte kalma mücadelesi versin vede ligden düssün...kendilerini büyük takim sanmasinlar iki sene üst siralarda mücadele ettiler diye ve köklü besiktasimiza laf atmasinlar, saygi duysunlar adam gibi ciksinlar top oynasinlar..öyle terbiyesiz kaptan olmaz mehmet yildiz gibi, macta kendini kaybeden,ne yaptigini bilmeyen...böyle kendini bisey sanan ufak bi takimin gözümde hic degeri yok...helebide böyle bir teknik direktörle...nefret ettirdiler kendilerinden...agir oldu sözlerim ama sivas hakkindaki duygularim tam anlamiyla böyle! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sivasa avrupa bile çok |
Sivas 2. olsa bile on elemeyi gecemez!! Biz sampiyon olalimda gerisi beni ilgilendirmiyor!! |
Wallhi 1.lih hepinize çok kolay gelyor şu durumda ama göründüü kadar kolay değil.Siz kendinizi 1. yaptınız hatta 2.yi arıyorsunuz.Beşiktaşımız 1. olsunda gerisi ihç mühim değil.5 senedir şamp. olamadığımızda bizim 2.liğimizi 3.lüğümüzü kim istedide bu hallere geldik.Saçmalamayın lütfen... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence sivas devler ligini haketmez.İntertotoda bile rakipleri karşısında zayıf kalan bir Sivas'ı şamp.liginde hayal bile etmek istemiyorum... |
Türkiye`de Saat: 15:43 . |