![]() |
Ay-Yıldız için Avusturya'ya 'hayır' diyor http://img9.imageshack.us/img9/3032/hmgm.jpgBeşiktaşımızda bu sezon büyük bir çıkış yakalayarak formayı sırtından çıkarmayan Ekrem Dağ'ın en büyük hayali Ay-Yıldızlı formayı giymek. Siyah-Beyazlı takım hafta sonunda Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerken genç futbolcu, attığı güzel golle, oynadığı başarılı futbolun ödülünü aldı. Sakatlıktan sonra eski formunu çok çabuk yakalayan Ekrem Dağ, A Milli Takım'ın İspanya ile oynayacağı maçların kadrosuna girmeyi çok istiyor. Beşiktaş'a transfer olmadan önce Gaziantep'te de milli formayı giymek için çok çalıştığını belirten Siyah-Beyazlı oyuncu, sonuçta kararı Fatih Terim'in vereceğini söylüyor. Aynı zamanda Avusturya vatandaşı da olan Ekrem Dağ'ı Avusturya Futbol Federasyonu da yakından takip ediyor. Hatta Avusturyalı yetkililer, Siyah-Beyazlı kulübe sürekli olarak, "Ekrem bizim listemizde yer alıyor." şeklinde mesaj gönderiyor. İki takım arasında seçim yapmak yerine şimdilik sadece Türk Milli Takımı'nı düşünen Ekrem ise Avusturya'dan gelen davetlere sıcak bakmıyor. Fatih Terim'in kendisini çağırması halinde bir hedefine daha ulaşmış olacağını ifade eden başarılı oyuncu, "Fatih hocam beni tercih ederse hiç düşünmem. Ben de performansımı daha da yükseltip beni Milli Takım'a almasını sağlamam lazım." diyor. |
güzel başarısını fatih hoca haricinde herkes görüyor ekrem b ye gitse gittiği gün çağırır |
bence ispanya maçlarına çağırır. gençlerbirliği maçında tribündeydi.izlemiştir. |
Fatih Terim'in göreceğini sanmıyorum..inşallah yanılırım... |
miLLi taKım söz konusu oLduqunda ße$iKtaa$ n kdr qörünrKi.. |
Ekremin zaten yaşı var. Ben olsa Fatih terim çağırmazsa giderim avusturyaya zaten yaş gelmiş kaça bu fırsatı tepmem. Fatih dalkavuğunun eline mi bakıcak bu yaştan sonra. |
fatih varken zor... |
Alıntı:
|
Bence gidemez çünkü Beşiktaşlı. |
Çağırmaz.... |
cok zor sag bek de ezikli gökhan gönül var ama insallah bir gün giyersin o formayi |
Ekrem ve Toraman kesin çağrılıcaklardır..Aksi halde orası Türk Milli Takımı olmaktan çıkmıştır zaten..Nobre ve Hakan'ın da çağrılmaları gerekmekte..Gerçi pek sanmıyorum onları.. Ama Ekrem ve Toraman kesin çağrılmalılar.. |
Ekrem çağrılmazsa bence Avusturya Milli Takımı'nda banko oynar.Beklemeye gerek yok !Seçimini çağrılmazsa Avusturya'dan yana yapmasında fayda var ... |
üzülmez toraman ekrem gökhan zan bu oyuncuları milli takıma cağırması gerek üzülmezi cağırmasada olur ama toraman ve ekremi cağırması gerekir |
fatih terim hindi sabri varken her hocanın takımında olmasını ıstedıgı ekremı kadroya almaz. galatasaray fanatiği bir hocadan bunu beklemek ayıp olur ! |
Fatih Terimin belli kişileri vardır sürekli onları çağırır. Beynindeki gs takıntısına son verebileceğini sanmıyorum. Gs ninde bütün stoperleri sakat . Bizden zaten oyuncu çağırmamayı kafasına koymuş... Onu beğenme bunu beğenme kimisini gıcıklığına çağırma , İspanya maçında kendin çıkar oynarsın. |
ekremi kesinlikle cagiracak hemde sadece ekremi degil toraman falanda dahil alacak bence terime fazlada haksizlik yapmak istemiyorum ama bu ekremi de cagirmazsa milli takima o zaman bende sizin gibi dusunebilirim su anda turkiyenin en iyi oynayanlarindan biri ekrem bence bu cocuk beni resmen sasirtti |
ah keşke fatih efendi ekrem i çağırsa milli takıma . |
İnşaalah Fatih Terim Ekrem'i Türk Milli takımına çağırır. |
Türkiye`de Saat: 16:29 . |