![]() |
inancımız ne kadar? beşiktaşımız sivas maçına çıkıcak kazanırsa lideriz ki kazanıcak ben inanıyorum eğer bu maçı alırsak beşiktaş yüzde seksen şampiyon olur bence |
hmm bence%75 çünkü derbiler beni korkutuyor uzun zamandır derbilerde yüzümüz gülmüyor |
sivası yenersek ben derbilerden korkmuyorum gerisi kolay gelir(: takımda yakalanan hava güzel ortam arkadaslık güzel takım olduklarının farkına vardılar... %99 şampiyonuz (: |
sivas macını alırsak iki derbiyide kazanırız gibime geliyor |
valla bnm sivası yeneceğimiz konusunda inancım tam şampiyoluk içinde inancım%85 |
bencede sampiyonlugumuz sivasdan geciyor...eger bi terslik olur kazanamazsak sivasta...hic bir sey kaybolmus olmaz...ama kazanmamiz halinde büyük yol kat etmis oluruz sampiyonluk yolunda.. |
sıvas macını aldıgımız takdırde %75-80 bu iş biter. Camia cok guzel bı hava yakaladı bu ruzgarla özlenen şampiyonluk bu sene gelicek inş. |
biz sivası sivasta yeneriz, denizli saçmalamazsa şampiyonuz... |
sivas ve ezikler bence kilit maçlar. Bu iki maçı kazanırsak herşey çok güzel olacak... (: |
sonuna kadar... |
Bence sivası yenersek ve kayseri dahil peşindeki 3 takımdan da en fazl 2 paun kaybıyla deavm edersek, ya fenere ya gsye bir kere malup olma lüksüne sahip oluruz gibime geliyor. Çünkü zaten onlar devamlı paun kaybediyorlar belkide 2-3 hafta sonra rakip olmaktan bile çıkabilirler ki onlara yapılan puan kaybı bir sivasa yapılan kadar önemli olmayabilir. bunlarıda düşünmek lazım. |
Alıntı:
|
inancim yuzde yuz benim hemde 4 5 haftadan beridir |
sivası da yeneceğiz şampiyon da olacağız türkiye kupasını da alacağız göreceksiniz yeter ki inanalım takımımıza sonuna kadar destek olalım. |
şampiyonluk yolunda tek önemli maç sivas,kazanırsak şampiyonluğu ilan ederiz fb ve gs maçları o kadar önemli değil biz derbiler harici puan kaybetmeyiz ama diğer takımlar düşüşte, anadolu da çok puan kaybedecekler |
Arkadaşlar şampiyonluk elektriği staddan yayılır..valla ben o elektriği aldım |
Inancimiz tam :) |
Sivas ı yenersek %55 şampiyonuz... |
ben takimin sivasi yenecegine ve 100% sampiyon olacagimiza inaniyorum cünkü bizden iyi top oynayan baska takim yok...ama tek korkum hakemler ve federasyonun önümüze büyük engeller cikaracagindan...insallah yanilirim |
su anda bizden iyi top oynayan takim yok onun icin konusmak erken olur ama böyle devam futbol oynarsak hakemler de dogru düdük calsa iyi olacak hersey.. |
Sivası yenersek önde olan takım biz olacaz ve ezikler bu sefer puan icin gelecekler yani hersey tersine dönecek onlar stres yapacak. Bu yüzden işimiz kolay sivas dan beraberlik bile yeter bence. |
Valla Sivası yenersek,lider olacağız sadece..Daha çok maç var sivası yenmemiz avantaj olacak ama öyle %75-80 gibi bi durum olmayacak..her maça 3 puan veriyorlar..diğer maçlarımızda en az Sivas maçı kadar değerli..Oldu,bitti ye getirmeyelim olayı Rehavetten zararlı çıkarız.. |
Türkiye`de Saat: 10:50 . |