![]() |
Mecnun Odyakmaz bir konuştu pir konuştu “Birileri büyüklere hizmet ediyor, ama küçükler kaybediyor. Son kez konuşuyorum. Çünkü Sivas zarar görüyor. “Beşiktaş maçında kazanmaya yakın olan taraf biziz. Şampiyon olursak Bülent hocayı bırakmayız” http://img7.imageshack.us/img7/8451/...nun6785791.jpg ‘Artık açıklama yapmayacağım’ Yaşanan polemiklerden sürekli uzak kalmaya çalışan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, dün bu suskunluğunu bozdu. Zorlu Beşiktaş maçı öncesi Radyo Spor’a konuşan Odyakmaz, birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şimdi söz Kırmızı-Beyazlılar’ın patronunda... “Beşiktaş maçı öncesi son kez konuşuyorum. Çünkü geçtiğimiz yıllarda edindiğim tecrübelere bakarak artık maç sonuna kadar açıklama yapmayacağız. Çünkü bunun Sivasspor’a zararı oluyor. Büyük bir destekle sahaya çıkacağız ve kazanmak istiyoruz. Kazanmaya yakın taraf biziz.” ‘Yedi de yeriz, sekiz de...’ Bülent Uygun’un, “5 yeriz, 7 yemeyiz ama 8 yemeyiz” sözlerinin bu sıralar çok konuşulduğunu kaydeden Odyakmaz, “Birileri büyük takımlara hizmet ediyorlar. Bu tip olaylarda ekonomisi büyük takımlar kazanıyor, küçükler kaybediyor. Bülent Uygun bu açıklamasında takımları kesinlikle küçümsemiyor. Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanırsak 7 de, 7 de yiyebiliriz ama Avrupa’da da mücadele etmesini öğreneceğiz. Türkiye her yıl şampiyonlar Ligi’ne takım gönderiyor. Hiç şampiyon olamadık, fark yiyip dönen takımlarda oldu” dedi. ‘Ne Fenerbahçe, ne de başkası’ Şampiyon olmaları halinde Bülent Uygun’la yola devam etmek istedikleri de söyleyen Odyakmaz, şunları söyledi: “Onu bırakmak istemiyoruz.” Fenerbahçeli tartışmalarına da son noktayı koyan Başkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bir yaşımdan beri Kadıköy’deyim. Her Kadıköylü gibi de Fenerbahçeliyim. Taraftarlıktan gelerek, Fenerbahçe’de tanınan bir kişi oldum. Sivasspor’un bana emanet edildikten sonra gözüm ne Fenerbahçe’de ne de başka bir yerde. Fenerbahçe’yi yendiğimizde Sivaslı, yenildiğimizde Fenerbahçeli miyim.” |
bırak bu işleri,sen kimsin teknik direktörün kim ki beşiktaşı ağzına alabiliyorsunuz,hafta sonu bizden bir tokat yiyinde bir daha toparlanamyın fenerbahçenin maşaları maç satan küçük adam topluluğu |
hafta sonu neyin ne oldugunu goreceksiniz, febe usaklari.. |
Hala konuşuyor mu ya bunlar :) |
alayınız gelin ya isterseniz eziklerle karma bir takım yapın öyle gelin, bu sene BEŞİKTAŞ'ım ipe ipe şampiyon ... |
Konuş konuş külahımız masada... |
fark yiyeceksiniz en az 5 cekecez sivas'a isalla !!! |
fener yalakası herifin açıklamalarına bak.seneye bülent febede.yalandan kim ölmüş.paranın ucunu göstersin satmayacağın şey yoktur |
Uygun kim ne yapsin be kardesim. Bi de kazanmaya nasil yakin oluyosunuz onu anlamadim. Besiktas tan neyiniz fazla? |
bülent denen ahlaksız konuşana kadar bir çok insan sivas şampiyon olsun diyordu! sivası halkın gözünde siz bitirdiniz... Beşiktaş'ta elbet o bülentin laflarına cevabı sahada verecektir!!! |
valla ben mecnun beyi begeniyorum kisilik ve karakter olarak burdaki bazi arkadaslarimizinda abarttigini dusunuyorum yanlis olan ne gordunuzki mecnun odyakmazda adama ahlaksiz falan gibi laflar ediyorsunuz anlamadim |
BEYLER BU ADAM MEVZULARIN OLDUGU DONEMDE UZUNCA FENER TRIBUNUNU KOVALAMIS BIR FANATIKTIR..ESKILERDEN BILENLER BILIR..KADIKOY YORUMUNA GELINCE..DOGMA,BUYUME 2NESILDIR GOZTEPELIYIZ(CADDEYE CIKAN SOKAKTA OTURUYORUZ)AILECEKTE BESIKTASLIYIZ!!KADIKOY KIMSENIN DEGIL,,SAYILARI DAHA FAZLA OLABILIR AMA AZIMSANMAYACAK KADAR FAZLAYIZ BIZDE BURADA!!!DIGER TAKIM TARAFTARLARI GIBI!! |
azize başkanı gibi öğrenmiş maçtan önce konuşup ağlamayı :D gittiğin yol doğru yol değil sayın başkanım |
bu konusmalarına cevabı bizler değil futbolcularımız sahada vericektir . |
ezelden beri fenerbahceli oldugun fenerbahce - sivas maclarindan belli 4-0 falan, ve halada konusuyorsun ayip be ...ben bile bu sene besiktas sampiyon olamassa sivas olsun diyordum herkesin size bir sempatisi vardi ama maalesef o bülent uyuzun konusmalari sizin fb maclarinda ki politikalariniz yüzünden sempati falan kalmadi hatta nefret dogdu ne demek 7 yeriz 5 yeriz ama 8 yemeyiz bu resmen besiktasa hakarettir...ama yarin aksam görüsecegiz.... |
febe maçlarındaki açık futbolunuzu bizede oynasanıza febe uşakları!!ayrıca her kadıköylü fenerli diil mecnun efendi!! BAĞDAT CADDESİ BJK KALESİ..... |
" Fenerbahçe’yi yendiğimizde Sivaslı, yenildiğimizde Fenerbahçeli miyim Evet FENERBAHCELİSİNİZ... |
Türkiye`de Saat: 19:43 . |