![]() |
zorlu maçlar gelio yavaş yavaş, tecrübene çok ihtiyacımız olacak |
Alıntı:
|
Geri kafaliligi birakin artik ya!! Ben Rustuyu Fenerdeyken bile cok severdim.. Herzaman Besiktasa gelmesini hayal ederdim!! |
bnm o kadar değil tabiki ama hani beşiktaşa gelmiş bir oyuncu bnm için artık beşiktaşlıdır ben onun fenerde oynadığı zamanları görmüyorum yani bir kartal gibi görüyorum beşiktaştaki herkesi ayrıca şu anki havada böyle zaten hepsi beşiktaş için savaşıyor ve iyide savaşıyorlar bence rüştü dahil |
Çağlacım,Serdar'cım sizi anlıyorum ancak..Rüştü bu ülkenin çıkardığı en iyi kaleci..haa gönül isterki kalemizde İker Casillas yada Buffon oynasın ama..onlar yoksa da oynatabileceğin en iyi kaleci Rüştü dür bence..Kaleci hata yapar..Hatırlayın Petr Chech Euro 2008 de neler yaptı.. |
Alıntı:
Hemde neler neler yaptı ama şimdi Beşiktaşla adı çıksa millet sevinçten ölür hataları görmez Rüştü'ye yapılan eleştirilere pek katılmıyorum Hataları var ama bizi kaç kere ipten aldı bunlar neden görünmüyor Türkiye'nin en büyük kalecisi şu an bünyemizde oldugu için sevinmeliyiz |
Rüştü bir kaç kere ipten almış olabilir ama Hakan hep ipten alıyor neden o oynamıyor. |
Çünkü hala taraftar ve yönetim tam anlamıyla güvenmiyorlar hakana:) |
İşte benimde sinir olduğum yer burası neden güvenilmiyor o zaman o maçta oynayan 10 kişiye de güvenilmesin Hakan tek başına mı yedi o sekiz golü diğerlerinin de en az onun kadar suçu var. |
Bilirsin ki büyük hezimetlerde savunma ne kadar hata yapsa bile büyük yük kaleciye kalıyor O fiyaskoda hakanın tek suçu şanssız olmasıydı Ama 1 kaç seneye Hakan çok başarılı olcaktır |
Türkiye`de Saat: 11:45 . |