![]() |
Göreve Hazırım "Türkiye için her zaman yüreğimle, her şeyimle oynamaya hazırım ancak son kararı verecek kişi hocam Fatih Terim'dir". İSPANYA ÖNEMLİ Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu İbrahim Toraman, A Milli Takım'da oynamak istediğini söyledi. Son haftalarda sergilediği başarılı futbolla dikkat çeken Toraman, "Türkiye için her zaman yüreğimle, her şeyimle oynamaya hazırım. Fakat kararı verecek kişi Fatih Terim hocamdır. Ama bu konulara girmeye gerek yok. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Ben olsam da olmasam da İspanya maçlarından istediğimiz sonuçlarla döneriz" şeklinde konuştu. GÖZÜNE KESTİRDİ Önceki gün hafif sakatlığı bulunduğu için idmanda yer almayan Toraman'ın, hafta sonunda oynanacak olan Sivasspor maçına hazır olacağı belirtildi. Tecrübeli futbolcu, Sivas karşısında ligin zirvesindeki gidişatı belirleme anlamında çok önemli bir sınav vereceklerini belirterek, "Elbette kolay bir maç olmayacak ama Sivas'a kazanmak için gideceğiz. Tek hedef galibiyet. Takım olarak 3 puana şartlandık" dedi. |
seni milli takıma cağırmayacak adam değildir |
Alıntı:
|
boşver gitme,terim ne yaparsa yapsın sen bize lazımsın önce beşiktaş |
Ya boşver gitme zaten... |
bu stoper yokluğunda Toraman'ı almayıpta kimi alcak çok merak ediorum.. |
Sen fazlasıyla hak ediyorsun... |
ibrahim toraman bu sefer kesin milli takıma çağırılır |
sen hak etmeye hak ediosun ama bakalim gsnin usagi fatih terim bey seni kadroya alcak kdr adammi?? |
Alıntı:
|
inanıyoruz ve güveniyoruz sana.Ama milli takım konusunda almaz bence.almaması gereken kim varsa alır.ama seni almaz |
bence fatos hakan baltayi oynatir defansin gobeginde.. sagda sabri solda volkan yaman... bence bu serefsiz teknik direktor parcasina tepki gostermemiz lazim.. ispanya macinda kapaliyi doldurup ispanya ve ibrahim toraman lehine bagiralim. bu insan musveddesi yuzunden mili takimdan sogudum artik ya !! |
ben terime toraman konusunda herzaman hak verdim gokhanida almam sahsen ben olsam ama adam aliyor ancak bu sene toraman hakaten iyi oynuyor artik almasinin zamani geldi ve kesinlikle alacak goreceksiniz |
Fatih Terim Toramani buseferde almazsa SEREFSIZIN onde gideni oldugunu okeylemis olacak!! |
Türkiye`de Saat: 04:30 . |