![]() |
Sivas'tan korkmuyoruz. Son beş lig maçında attığı iki golle yeniden rakip fileleri havalandırmaya başlayan Bobo, rakiplerinden çekinmediklerini söyledi. Şampiyon olmak için kalan tüm maçlarını kazanmak zorunda olduklarını söyleyen Bobo, "Sivasspor da bunların başında geliyor. Artık ligde kolay maç kalmadı" ifadesini kullandı. Her şartta iyi futbol oynamaya mecbur olduklarını söyleyen sambacı, şöyle devam etti: "Mücadele edecek ve sahadan galibiyetle ayrılacağız. Benim ve arkadaşlarımın bir endişesi yok. Galibiyet serimizi 5 maça çıkartmak ve İstanbul'a lider olarak dönmeyi arzuluyoruz. Ben de gol atmak istiyorum." |
korkmuyoruz tabikide BoBo sivasta hiç bişi yok buralara kadar kör topal geldiler onları çimlere gömme vakti geldi sivası bu kadar şımartmayın |
sivas bizden korkuyor şu durumda bacakları titricek maçta önemli olan tedirgin olmayalım güvenli oynayalım rahat kazanırız o zaman |
gerçek bobo gibi oynarsan sen tek başına dağıtırsın o defansı, bu takım liderlik hakediyor |
Sivas da kim? :) |
Alıntı:
|
korkmak mı..? :/ korkmuyoruz demesi bile gereksiz.. |
yok birde korksaydın allahın anadolu takımı buralara gelmek bile başarı onlar için yeter onlara |
korkacak bi durum yok kartal zaten her zamn sprrrr yarında kendinin büyüklüğünü inş yine gösterecek |
çok enteresan bu açıklamayı sivasın yapması lazım beşiktaştan korkmuyoruz diye acaba bir röpörtaj çarpıtılmışmı yoksa futbolcularımızmı kendini kçüçük görüyor.bu takımdaki tüm oyuncular sakat olsa paf takımı ile olsa bile kazanmaya oynar beşiktaş. |
Türkiye`de Saat: 01:57 . |