![]() |
arda fb ve beşiktaşlılara sitem etti Arda Turan maç sonrası yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar'a sitem etti. Arda Turan maç sonrası şunları söyledi: "Zor zamanlarda karakterli oyuncu olmalıyız. Bu şekilde elenmek çok üzücü. Kaybettik, üzgünüz. Keşke herkes bizi destekleseydi. Maç Kadıköy'de diye insanların neredeyse kalbine inecekti. Keşke final Ali Sami Yen'de olsaydı da fb, Beşiktaş gelip orada final oynasaydı" dedi. |
o gecekonduya final verirlermi be adaş :D:D konuştukça yerin dibine giriyosun :D:D |
çok mütevazisin ama hiç inandırıcı değil |
Bence de . inandırıcı bulmadım... Ağlıyodu Arda nerdeyse :D |
siz o kupayı oynayıp orada kazansaydınız havanızdan geçilmezdi bir on sene daha :D akşam çok güldüm ve eğlendim valla :D stajyer bülentin artist açıklamalarından sonra aldığım hazzı anlatamam :D |
Arda Her Mac Sonu Agliyormus Gibi Konusuyor zaten :) Tamam Sus Arda Anladik seni :D |
hiç acındırmayın kendinizi beter olun |
ardanın hali küçük emrah gibi :D arda 1 guiza 2 :D:D |
Hamburgta 1-1 kalinca..Ali semiyende kesin yeneriz diye düsünüyolardi...:D ben dedim gs li arakadaslara...havaya girmeyin...hamburg kolay kolay elenmez size:D adamlar son 16 da..sana mansa bordaux yu elediler...sanki kupa bunlarin mali...alin size kupa:D Gicik olmayin türk olarak destegimizi verelim....denizli, gencler ne büyük takimlar elediler avrupada..hep destekledim...daha ileri gitmelerini istedim..ama bunlara degmez.. |
öyle bir konuşuyorki bu da sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık sanki gsliler bizi destekliyorlar!!..8-0 8-0 diye artık dermanları kalmadıı.Valla Arda çok bilmişlik havalarına kapılıyorsun ama kendinin farkında değilsin hakemlerin daha yüzüne bakmayan trip yapan,internette boy boy resimleri çıkan Arda kalkmışda bize ders vermeye çalışıyor!!!(futbolun kadar ahlakında önemli!!) |
final Ali Sami Yen'de olsaydı da fb, Beşiktaş gelip orada final oynasaydı" dedi. bukdr ılımlı bir futbolcu işte. : ) böyle bir durum olursa kendi taraftarın neler yapar acaba. arda nın nrmal ses tonu öyle konuşurken sesii kısılıor.. inceliyor her an ağlıyacakmş gibi bir ses çıkıor: ) |
biraz insan gibi davransanız herşey iyi olucak ama... siz arkamızdan saçma demeçler verip karşımıza geçipte keşke bjk de final oynasaydı destekleseydik dersiniz. Çocuk mu kandırdığınızı sanıyorsunuz arda bey... Biliyoruz sizin ne mal olduğunuzu. Yenildiniz bari acıtasyon yapmayın umrumuzda değil çünkü... |
Görürsem söylerim ARDA :D |
ya bence ardaya yüklenmek yanlış diye düşünüyorum çünkü gs de tek karakterli oyuncu o ben ardanın bir avrupa klubünde oynamasını ve başarılı olmasını istiyorum kendi adıma çünkü ardanın hiçbir zaman ters bir konuşmasını yada terbiyesizliğini görmedim ayrıca ben bir beşiktaşlı olarak kendi üstüme alınmadım dediği lafı febelilere söylenmiş bir laftı o |
tesadüfen aldınız kupayı bikere bidaha alcak diilsiniz ya?işte böle söndürürler havanızı.. |
yazık ama acısı var :D |
arda bizi gene şaşırttı sen onu bizim külahımıza anlat |
şişşş tamam gectı arda hadı unut artık cık o trıpten :D:D |
hamburg almanyadır... |
SEN AĞLAMA :D:D |
sergenden sonra turk futbol gelısen tek oyuncusu ne kadarda ezelı rakıbımızın oyuncu olsada begenıyorum ardayııı konusmları nesnel olabılır veya olmayabılırr ama ardanın kalbı temızzzzz kotu nıyetlı bır oyuncu degılll |
Yapma.... Yendikten sonra verdiginiz artistik cevapları kimse unutmuyo arda |
geciniz ... :D:D |
Alıntı:
:D:D:D bencede |
arda sen kapat biz seni arıcaz :D:D |
2-0 dan mac verdiniz, febeyle Besiktasla ne alaksi var onu anlamadim. Stada gelip sizi mi desteklemedik onu mu demeye calisiyosun. |
futbol olarak iyi fakat düşünce gibi yönlerden - puan |
sen kapat biz arıcaz seni=)) her maçın ardndan ağlıyo :D |
Adamlarin baska tutunacak birseyler kalmadi.. Artik Besiktas fe Fenere takarlar kafayi!! |
buraya kadar gelmeniz bile şanstı,zamanında uefa kupasını da aynı şansla almadınız mı |
Vallaha hic kusura bakma arda ben BESIKTAS liyim ve baska hicbir takimi desteklemem , niye sizi destekleyecekmissim yaaa benim bildigim insan bir takim tutar banane siz yenmissiniz yenilmissiniz ben yalnizca kendi takimima bakarim insallah daha beter olursunuz sizi destekleyen cinconlu olsun ...ama harbiden dün aksam cok sevindim yenildiginize |
ardanin ne futboluna nede karakterine lafim yok adam gibi adam futbolcu gibide futbolcu sitem etmeside normal biraz ama yapacak birsey yok sizde ayni seyleri yapardiniz |
Asil fakir edebiyati bu galiba :D |
ağlasaydın bari. |
çok destekledim ev gsli kaynıyodu ama hamburg golü atınca bağırdım sevindim bi haz aldım ah tebrikler guerrero :D |
Kusura bakmayın ama sizinkiler ne zaman ynımızda oldu önce kendinizden eleştirmeye başlasan iyi olur tüm Türkiye destekledi inandı siz 3 dk maçı verdiniz sonrada hiç almak için mücadele etmediniz rezil bir oyundu dua edin adamlar temkinli oynadı eğer risk alıp daha çok saldırsaydı fark yerdiniz geç bu boş konuşmaları destek olmayınca yenilmişler pehhhh |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |