![]() |
Ernst, Cisse'ye sarıldı! Alman yıldız, "Performansımda Cisse´nin payı büyük... Edouard orta sahada bir sigorta gibi" dedi. http://img9.imageshack.us/img9/7717/...6ersntb483.jpg Beşiktaş’ın ara transferde Schalke’den renklerine bağladığı Fabian Ernst, Cisse’ye övgüler yağdırdı. Yıldız oyuncu, “Beşiktaş’ta henüz adaptasyon sürecindeyim. Ancak beklediğimden çok daha sıcak bir ortamla karşılaştım. Özellikle son maçtaki performansımda bir arkadaşımın daha payı var. Cisse’yle birlikte oynadığımızda kendimi çok daha iyi hissediyorum. Cisse çok top kazanan, aralara giren ve rakibi bozan bir sigorta gibi. O sahada olduğunda, daha çok hücuma katkıda bulunabiliyorum. Formayı kimin giyeceğine hocamız karar verir, ancak ben Cisse’yle oynamaktan son derece mutluyum” dedi. |
kabul edelim ki cisse ernst orta sahada rakibin rahat gelmesine izin vermiyor ve top çalarak ataklara çıkıyoruz trabzon maçı aklıma geliyor da orta sahadan top gçemiyordu :D |
bu söylenilen cisse bizim cissemi yoksa sanderlandte oynayan cisse mhttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gifi |
Cisse de bizim göremediğimiz ne maharetler varmış:) |
bu adamda amma alçakgönüllü kendisini öveceğine kendisinin çeyreği kadar olmayan cisseyi övüyor bravo valla:D |
evet erns cisseden daha iyi ama her fubolcunun macta ona guvenen bir arkadasli olmasi lazim ...bence erns dogru soylemis |
Cisse yi begenmeyenlerin basinda ben geliyordum.:-) Ancak su bi gercek Ernst in yaninda su an Cisse oynar. |
Bir insan bir nebze futboldan anliyorsa Cissenin iyi futbolcu oldugunu anlar. Ama bizim taraftarlar medyayi cok dinledigi icin Cisseyi begenmiyorlar.. Maldonado, Josico ve Linderoth bile bukadar elestirilmedi.. Gozunuzu acin artik Besiktasa oyun oynaniyor!! |
Mesele Cissenin iyi olup olmadigi degil. Cisse de doymus yag orani fazla . Herif herseyi yasamis maclara asilmiyor. %40 kapasiteyle oynuyor. Benim acimdan sorun burda. Hic biseyi takmiyor adam. Cisse büyük futbolcu ama bunu daha Besiktas ta göremedik. Ancak dedigim gibi su an Ernstin yaninda Cisse oynar baskasi degil. |
hangi cisse bu ya:) |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |