![]() |
Kaptan sözü Beşiktaş kaptanı Matias Delgado, Sivas deplasmanından galibiyetle döneceklerini söyledi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş kaptanı Matias Delgado, Sivas deplasmanından galibiyetle döneceklerini söyledi. Siyah-beyazlı ekipte şampiyonluk kupasını kaldırmak istediğini söyleyen Arjantinli yıldız, "Liderle oynayacağız. Buradan alacağımız 3 puan altın değerinde. Arkadaşlarla da konuştuk, herkes bu maçın öneminin farkında. Mutlu sona ulaşmak için kazanacağız" diye konuştu. |
sözünü tut delgado artik kendine gel ve oyna....su anda formu en düsük oyuncu delgado ama bugün insallah bir besiktas kaptani gibi oynarsin.... |
evet bncede çok süper oynamasını beklemiyorum artık ama bir kaptan gibi oynamasını bekliyorum gerçekten |
delgado oyna girdikten sonra hic bisey yapmadi |
Olmadı be kaptan... |
sen bi oynamayı deneseydin |
evet yaa az oyna be kaptan aldığın bütün topları geri aynı adama veriyosun bi yaratıcı ol sen nasıl 10 numrasın???? |
en çok sergene yakışdı o 10 numara ondan sonra kimse hakkını veremedi o 10 numranın |
evet katılıyorum hemde %100 katılıyorum şöyle sazı eline alıcak bir oyuncu yok bir tello uğraşıyor oda yapıyor ama 10 numra değilki ona rağmen çok çok iyi işler yapıyor |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |