![]() |
Alıntı:
belkide bir anlık sinirle bunları düşünüyor olabilirim;) |
Alıntı:
Biz koyunmuyuz yaw? Nedir bu elin adamı Milli Takımımızın başına geçecek; çifte standartlarla, saçmalıklarla, şrefsizliklerle dolu seçimler yapacak biz de desteklicek miyiz? Yerim öyle Milli takımı..Desteklemiyorum yaw..Türkiyemin Milli takımı değil o...Başındaki de Milli Ruhlara ship bir insan değil..Terim gitmedikçe ben de o takımı desteklemicem..Nasıl anlaşılırsa anlaşılsın..:) |
Alıntı:
Kardeşim ağzından çıkanı kulağın duysun fatih efendi yüzünden Türk milli takımınına hakaret edemezsin bir kadro yüzünden Türk milli takımına destek vermiyorum demek papaza kızıp oruç bozmaya benziyor hiç mi kalbinizde milli şuur milli ruh yok ayıplıyorum sizi tepkinizi aşırı derecede abartılı yapıyorsunuz , ettiğiniz lafın nereye gittiğini düşününerek konuşun . |
Benim milli takımım da çoktandır Beşiktaş.. |
Alıntı:
Kusura bakma abi ama ben Türk Milli Takımını desteklerim..Adilce yönetilen bir Milli takıma karşı ancak kanım deli akar..Biz Türk'üz yaw..Biz şerefli, onurlu bir milletiz..Bizim tarihimiz belli, adımız sanımız belli..Böyle bir terbiyesizliğin içine düşmüş, böyle basiretsiz insanların idare ettiği bir takıma ben Milli Takım gözüyle bakamıyorum..Yaklaşık 2 yıldır böyle ve son zamanlarda da iyice arttı..Hak yenen, kin güdülen, dediğim dedik insanların koordinesinde olan bir ortam oldu gitti..Kimsenin hakkı yok walla buna..Ben içime sindiremiyorum bunu..Bu yüzden de iyice soğuyorum.. |
Toraman olmalıydı... Ekrem in bu performans ile miklli takıma seçilmesi hayal. İ üzülmez den neden seçilmiş bir anlam veremedim. |
İbrahim Toraman niye yok :mad: |
Alıntı:
|
Kazım Kazım, Sabri, İbrahim Üzülmez, Emre. Takımlarının en çok eleştirilen oyuncularını sürekli milli takıma almak süper bir mantık. Kazım Fenerbahçe'de kadroya giremezken niye sürekli milli takımda? Emre Belözoğlu'nun ne katkısı var takımına. Saçma bir insandan yine saçma bir kadro. Onca üstü kapalı tehditten sonra basın tek kelime bile yazamaz zaten, oh ne ala memleket.. |
mecburen aldığı oyunculara bak ya tam gıcık bir adam bu terim |
Türkiye`de Saat: 10:16 . |