![]() |
İnsanın milli takıma düşman olası geliyor.Çok şükür hakan şükürden kurtulduk.Bu fatih terim belası ne zaman gider çok merak ediyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yiğidi öldür hakkını ver demişler de ben bunu Fatih Terim için geçerli görmüyorum..Yiğit fln değil arkadaş bu adam..Terbiyesizin önde koşanı..Gereksiz bir şahsiyet..Topuk fln hikaye abi yaw..İbo'nun topuğu, Ekremin omzu, Nobre'nin dirseği, Hakan'ın serçe parmak tırnağı..Hikaye bunlar..Kazım'ın topuğu altın kaplama mı? Ya da Emre Aşık'ın..Allah'tan Kewell Türk değilmiş..Yoksa onu da çağırır stoper oynatırdı walla..Ben Milli takıma sırtımı dönmüyorum..Milli takım bana sırtını dönüyor..:) Başındaki o basiretsiz, karaktersiz insan bu duruma zorluyor..Çıksın Hakan Balta stoper oynasın bakalım Torres'e, Villa'ya karşı..10luk yaparlar bizi wallaha.. |
Alıntı:
|
ibrahim üzülmez ve rüstü olmasada olurdu...yeterki toraman ve ekremi alsaydi...hak edene vermiyo fatih terim formayi...hak eden alsin kardesim bu formaya..hepisi geseli veya fenerli olsada...o forma hak isi...ekrem ve toramanin haklari catir catir yendi |
terimi gerçekten anlayamıyorum yeter artık bu kadarda bir takım görmezlikten gelinmezki |
ßen demi$dm teRim aLmaz die..aptL ! |
evet yaa yendi bencede ne biliyim inşallah milli takım başarılı olur ama yani bu kadroyla biraz zor duruyor hani çok zor bişey değildi kazım kazımn yerine ekrem i almak sedatın yerine toromanı almak.. |
dünkü sivas maçındaki toraman'ı izledikten sonra (tabi rakipteki sedat bayrak'ı da) toraman'ı milli takıma almayıp döküntü emre aşık, eren, sedat, vs. vs. 2. sınıf topçuları çağıran biri ancak vatan hainidir ... terim yeter artık düş yakasından milli takımın |
Türkiye`de Saat: 00:47 . |