![]() |
haydi batu bugun gs ye sonra ıspanyaya karsı gollerını beklıyoruz |
İspanya(2) - Galatasaray maçlarında iyi performans sergilemesini umuyorum. Ne kadar çok tecrübe ederse,o kadar iyidir.Daha 18 yaşında Santiago Bernebua'ya gitmek kolay iş değildir.BJK ve Milli takımın değerini bilmeli ...:) Umarın tecrübe kazanırda seneye Beşiktaşımız için hayırlı işler yapar ... Bu çocukta iş var yahu ... Seneye koy Bobo-Batuhan forvet ikilisini Avrupa'da ve Ligde uçalım ...:) |
inşallah bu seferki maçta terim şans verirse bir talihsizlik yaşamaz.Yolu açık olur inş. |
gs macında ızledım batu ıcın orta gelmıyor top gelmıyor pas verılmıyor saten ayagına gelen topları olumlu kullandı kafa toplarını aldı üst düzey bir takımda cok kolay goller atabılecegıne ınanıyorum |
hayirli olsun umarim dahada iyi yerlere gelir. kalite var sadece beyin olarak hazirlanmasi lazim gelecege ondan sonra zaten hersey kendiliginden gelir |
Yolu açık olsun... Terim yine Beşiktaş'lı bir futbolcuyu başka bir takımdayken tercih ediyor. Beşiktaş'ta oynamaya devam ettiği yıllarda göreceksiniz ki Terim yine almayacaktır. |
Hayirli oLsun Batu. BATUGOL ! |
Alıntı:
|
aynen katılıyorum her seferinde çağıracaktır performansı çok düşmedikçe tabi bence batuhanın 1 sezon daha kiraya verilmesi ondan sonraki sezon takıma katılması gerekiyor o zaman daha biliçli top oynamaya başlıcaktır diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:31 . |