RamesooN | 23-03-2009 09:11 | Alıntı: delgad01´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 937451)
Beraberlik iyi diyenler icin futbol iyiydi. Ama ben beraberlik icin sevinmedim icin futboldan memnun degilim kesinlikle. Nedenlerimi soyleyeyim:
1. Bir insan kazanan kadroyu hangi mantikla bozar anlatirmisiniz?
2. Uyum saglamis ikilileri neden bozar? Toraman-Sivok, Ernst-Cisse ve Bobo-Nobre?
3. 70 dakika Holoskoya nasil sabr etti? Iyi bir Holoskoya bende hayir demem ama ilk 11de oynadi mi basarili olamiyor nedense.
4. Iyi oynayan ama sonradan yorulan Yusufu 90 dakika oyunda tutmasi dogru muydu sizce?
5. Yusuf-Delgado, Holosko-Nobre degisikli daha iyi olmazmiydi sizce? Neden tek forvete donduk?
Neyse hoca beni sasirtmadi. Yine bir buyuk mac oncesi yapti yapacani ve bambaska bir kadro cikarti sahaya.. | Yahu,bu yeni bişey değil ki..Hoca sürekli takımla oynuyor..Maça göre oyuncu seçiyor..Cissenin yerine Sivok ,Delgadonun yerine Yusufun oynaması son derece normal birer tercihti.. Burda tek eleştirim nobrenin oynaması lazımdı..
Yusuf ve Toraman takımın en iyileriydi..Yusuf 90 dk. mücadele etti..
Takım tek forvete falan dönmedi..Daha önceki maçlarıda izlediysen biz zaten çift forvet hiç bi zaman oynamadık.. 3 forvet gibi oynadık..bu maçtada öyle oynadık..holosko-bobo-tello...Futbolu bildiğinizden eminmisiniz?? yada Beşiktaşı takip ettiğinizden..Boşu boşuna atıp tutmayın burda kimse yemez bunları..
Siz böyle her puan kaybından sonra çığırtkanlık yapmaya dewam edin..Aferin size.. |