![]() |
futbol belki aman aman güzel değil ama sağada ne olursa olsun mücadele eden bi takım var ve hiçbirzaman maçı bırakmıyoruz ve inşallah sezon sunda şampiyon olacağız... |
Alıntı:
evet oyle yapacaktimda dedim nasil olsa anlar o hangi mesaj icin yazdigimi :D:D |
Bu tip 6 puanlık maçlarda yenemiyorsan yenilmeyeceksin.Benim Mustafa hocaya tek eleştirim Nobre ile neden başlamadı, belki sakatlığı vardır bilemem.Onun dışında Mustafa Denizli'de kusur yoktu.Mustafa Denizli tecrübesi ile bizi şampiyonluğa ulaştıracaktır.Yusuf'u çok beğendim, helal olsun.Delgado 3 seneden beri 1 maç var, 5 maç yok.Biraz Yusuf'tan ders alsın, Delgado oyuna girdikten sonra az kalsın mağlup olacaktık.Çok basit top kayıpları yapıyor, güçsüz..Allah'tan Yusuf'u transfer etmişiz.Panik yapacak durum yok, takım sağlam adımlarla ilerliyor. |
Benim görüşümce bu maçta kadro hiç bir şekilde böyle olmamalıydı.Cisse-Ernst ikilisi kaç haftadır çok güzel oynuyordu ve bunu Denizli'de görüyor.Fakat nedense bu maçta bu ikiliyi bozdu.Yusuf ise oynatılmaması gereken bir oyuncu adam geçmeye çalışıp top kaybediyor.Resmen insanı kanser eden cinsten.Onun yerine Delgado olmalıydı Delgado'nun ölüsü bile Yusuf'tan iyidir. |
Alıntı:
Delgado maçın sonlarına doğru girmesine rağmen bırakın sahada yürümeyi sahada süründü resmen süründü. Buna rağmen 90. dakikada o yaşına rağmen Yusuf halen sol kanattan top taşıyıp takımı ileri götürmeye çalıştı. Dediğim gibi bir harf değişikliği çok şeyi değiştirir. Birşey izleyeceğimizde kullanacağımız organ GÖZ dür. Bunu aklınızda tutun size bir abi tavsiyesi olsun |
daha ii oynayabiliriz sivastan farkı oynamıyoruz bence devamlı uzun toplarla çıkmaya çalışıyoruz griye çok oynuyoruz |
Alıntı:
yusuf bu macda çok ii oybadı.delgadonun oynamaması doğruydu.geldiğinden beri yapamadıgı işleri yusuf çok ii yaptı.. |
Türkiye`de Saat: 12:43 . |