![]() |
toraman´dan`milli takim aciklamasi!.. Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu İbrahim Toraman, Sivasspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. Sivas'a 3 puan için geldiklerini, ancak 1 puanla döndüklerini belirten Toraman, yollarına devam ettiklerini, şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. Milli takıma çağrılmasının beklendiğinin, ancak kadroya alınmadığının belirtilmesi üzerine Toraman, ''Benim vicdanım rahat, herkesin vicdanı rahatsa sorun yok'' dedi. Bu sözleriyle bir ismi ima edip etmediğinin sorulması üzerine Toraman, kesinlikle birini ima etmek istemediğini belirterek, ''Yukarıda Allah var, ben işimi yapıyorum, vicdanım rahat, herkesin vicdanı da rahatsa sorun yok zaten'' dedi. Sivaslı olduğunun hatırlatılması üzerine ise Toraman, Sivasspor'un başarısıyla gurur duyduğunu, kendisinin de 58 numaralı formayı giydiğini belirterek, ailesinin yaşadığı, memleketi olan şehrin takımına başarılar diledi. Konu ile ilgili olarak Şansal Büyüka, MARATON programında bazı açıklamalarda bulundu. Büyüka yaptığı açıklamada "Bugün Fatih Terim ile değil ama milli takımın diğer bazı hocaları ile görüştüm. Toraman'ın milli takım için düşünüldüğünü ama ayağında ciddi bir sakatlık yaşadığı için kadroya çağırılmadığını söylediler. Çünkü Toraman, Beşiktaş'ın her maçından sonra 2 gün dinlendiriliyormuş" dedi. |
sıkma canını toraman sen sonuna kadar hak ettin milli formayı hakkını vermeyen fatih terim utansın . |
ispanya iki maçta da tokatlasın da o zaman görücem fatih terimin yüzünü adam kazım kazımı çağırmış çıldırmış olmalı, iki maçta ispanya toplamda 10-0 yapar... |
walla bencede yapar kolay gelsn terim varken biz o maçlardan fark yeriz zaten çağırdığı kadrodanda belli oluyor |
toraman çok hakediyodu çağırmamısı üzücü fatih hoca çok hata yaptı inş. üzülmeyiz maç sonundaa |
toramanın alınmaması tam bir fiyasko... böyle bir saçmalık olamaz... |
İspanya maçına dua edicem ama aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.Allah seni bildiği gibi yapsın terim |
emre asık mıllı kadroya davet edılıyorsa ıbrahım toramanın gıdılıp evınden alınması gerekırdı. mıllı takım kısılerın egolarını tatmın edecegı bu kurum degıl !! |
senin tek suçun beşiktaşda oynaman cnm üzgünüm |
wallla onu bunu bilmem sakatlık felan hikaye...emre belözoğlu ölü olsun onu yataktan kaldırır getirir...hatta hiç forma giymesin yine oynatır emre aşık a ne demeli hamit in de sakatlıı wardı ama yine de kadroda böle bi durumda ibrahim toraman ın olmaması akıl we mantık çerçevesi dahilinde açıklanamass...art niyetten başka hiç bişey diil bunu tüm türk halkı da görüuodur... |
Türkiye`de Saat: 10:40 . |