![]() |
Ibrahim Toraman Terim'i eleştirdi Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu İbrahim, kendisini davet etmeyen Fatih Terim’i isim vermeden eleştirdi http://www.internetspor.com/data/new...80-toraman.jpg Beşiktaş savunmasının başarılı isimlerinden İbrahim Toraman, kendisini Milli Takım aday kadrosuna davet etmeyen Fatih Terim’e göndermede bulundu. Daha önce yaptığı kadro seçimi nedeniyle Terim’i eleştirmekten çekinmeyen siyah-beyazlı futbolcu, dün de isim vermeden Fatih hocayı hedef aldı. Milli Takım’a seçilmeyi beklemediğini söyleyen İbrahim Toraman, “Bundan sonraki hayatımda da Milli Takım’a çağrılmayı beklemiyorum. Benim vicdanım rahat. Acaba başkalarının vicdanı rahat mı bilemem” diye konuştu. Milli Takım’ın çok hassas bir konu olduğunu vurgulayan Toraman, “Bu konu üzerinde konuşmak istemiyorum. Eğer konuşursam söylenecek çok şey var. Derinlere inmek istemiyorum. Bugüne kadar Milli Takım forması giydiğim maçlarda hep iyi oynadım. Bu konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Milli Takım’a başarılar dilerim” ifadesini kullandı. Bu arada İbrahim Toraman, Sivas’ta kalmak için izin alamadı. Ailesinin bu şehirde olması ve Milli Takım’a verilen ara nedeniyle takımla dönmek istemeyen Toraman’a teknik heyetten izin çıkmadı. Siyah-beyazlı oyuncunun, topuğundaki sorundan dolayı tedavi olması nedeniyle İstanbul’a götürüldüğü öğrenildi. Milli formayı bıraktığını açıklamasına rağmen, İspanya karşılaşmaları için davet alan Rüştü Reçber ise, bu çağrının kendisini onurlandırdığını belirtti. Başarılı file bekçisi, “Hocanın takdiri... Kendisine çok teşekkür ederim. Milli Takım’ı daha önce bırakacağımı söylemiştim. Ama tabii ki görev verilip, çağrılırsa seve seve oynayacağımı ifade etmiştim” dedi. |
boşver Toraman..bişey söylemeye bile değmez..herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor..! |
evet toroman sen topunu oyna boşver takma kafana senin nasıl oynadığını futbolu bilenler görüyor zaten |
Hiç şaşırmadımki böyle bi karara, Toraman'da şaşırmamış zaten...Biliyoruz çünkü F.Terim'in nasıl biri olduğunu...Ama Toraman beklesin, sabretsin, Terim elbet gideek, o zaman kapar formayı... |
ne anlamı var konuşmann adam sni görmüyormu yalvarırmış gibi zorla davet ettirecek sana verilen görevi yerine getir yeter |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
her maçtan sonra dile getirmesi mümkün değil çünkü her maçtan sonra milli takım açıklanmıyor yada maçtan öce farketmez o gün açıldı sordular oda cevap verdi bnce buda bşy yok duygularını söylesin yanii beşiktaş takımının oyuncusu zamanında kaptanlığınıda yaptı şimdide hakediyor ya nyse bunu hakettini düşünüyorum.. |
Alıntı:
|
Terim serefsizi Besiktasin maclarinada gelmesin!! Sadece komsular alis verisde gorsun hesabi Inonuye geliyor!! Gelme serefsiz Terim cunku sen hakedene degil senin istedin adamlara veriyorsun formayi!! Yaziklar olsun sana!! |
gerçekten öyle hakedene formunu yükseltene vermiyor formayı kafasına göre veriyor izlemek için gelmiyor görüntü olsun diye geliyor kazım kazım çıkışta ya izledi ya ondan aldı milli takıma çok yetenekli çokkkk... |
onda vicdanmı var ki vicdandan bahsediyorsun... |
kesinLkLe toRaMan^m hakLı..ama qecen senede oLdu ßöLe $eLer ckDı ackLama yaßdı demedm ßnLarı die..dediysede heLaL oLsun..! |
toraman sen takma kafana boyle meselerı senı almayan utansın sen zaatenn mıllı takımda oynuyorsun gerek yok uzulmeye besıktas dakı turk amblemı zaten bır mıllı takımı temsıl edıyor fatıh terımın mıllı takımında oymak kolayy ama bızım mılllı takımda oynamak o kdr kolay degılllll |
Seni milli takım kadrosuna cağırmayan terim vicdanı olsa sızLaR olsun sen bizim baş tacımızsın takma kafana |
Emre Aşık,Sedat Bayrak kim yahu? Kim? Lanet olsun! F.Hoca'yı her zaman destekledim ama bize iyice köstek oluyor ... |
Herkesi kendin gibi MERT ve DELİKANLI mı zannediyosun? Boşver TORAMAN sen bize yetersin... Şu kaptanlığını da artık geri versinler... çoluk çocuğun elinde dolaşmasın! |
Fatih Terim ve diğerleri ne biçim insansınız siz?.. |
Toraman haklı...! |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |