![]() |
ben yorum yaptım yorumlama değil yorumlamada bulunulur... senin yorumun gerçekten görülmeye değer sürekli hocayı eleştirip durmak yorumdan sayılırsa tabi |
Alıntı:
Yapma arkadaşım coşmadan relax olanı yazdım yorumdada belirttim en olabilecek ihtimaller.Okumadan mı yorum yazıyosunuz anlamıyorum.En başta ne yazdım bütün maçlarımızı kazanırız.Ama ortalama olarak verebileceğimiz puanları yazdım.Lütfen dikkatli okuyarak yorum yazın |
tek cozum yollu butun maclarımızı kazanıp sampıyon olmakkkkk esegı saglam kazıga baglamak gerekkk |
Alıntı:
|
qüseL tesPitLer asLnda..$ampion oLucaz.. |
inşallah...Dileyelimki Beşiktaşımız bütün rakiplerini mağlup ederek şampiyon olsun...Şu sıralar tek dileğim haftaya Kayseriyi mağlup etmek ve Denizlinin Sivası mağlup etmesi...Ondan sonra devamı gelir zaten... |
Alıntı:
|
evet o maçlarda çok önemli sayılan maçlar kolay maç yok zaten artık yaa bence iyi olan kazancak inşallh bu biz oluruz.. |
33.hafta gs macına kadar sivasla aramızda puan farkı olmazsa gs macını aldığımız takdirde 34.hafta gs sivası yener bizde denizlide şampiyonluğu kutlarız |
inşallah o zamana kalmaz ama kalırsada inşallah öyle olur son maçı denizliye kalırsa tırsarım biraz açıkçası denizli son maçlarda bi değişik oynuyor :) |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |