![]() |
deli ibo süpersin valla çok çalışıyosun mücadelede üstüne yok milli takımada çağırıldın orta yapsan süper olcan ama olsun biz seni böyle kabul ettik.. |
Ben futbolcu olsam,yaşım ilerlemiş ise şampiyonluk kupasını kaldırır emekliye ayrılırım.Daha fazla da kurcalamam bu işin sonunu :).Üzülmez'de bu sene Beşiktaş'ımızla şampiyonluğa ulaşsın,sene sonunda jübilesi yapılsın İnönü'de ... Yoksa diğer büyük takımlarda oynayan topçular gibi olurlar ... Fatih Akyel,kazanmadığı başarı kalmadı belki ama ne zaman en yapacağını bilemedi.Sezon başında Bank Asya 'da Kasımpaşa'da başladı,şimdi sanırım Kocaelispor'da ordan oraya geziyor ... Yazık etti kendine ... |
ibrahim delirdi sampiyonluk istiyor ......... bence ibrahim üzülmez 40 yasina kadar futbol oyniya bilir .... |
bence ibo en üstteyken bıraksın kupayı kaldıralım bu sene bırak suyunu çıkarma yani |
şampiyonluk inadını anlıyorum ama bu senede olmazsak;(Allah korusun)bırakma vakti.bide bitir şu 19 numara lanetini oraya gelen adamlar geldikleri giibi gidiyo:D:D |
bencede sampiyon olalim..tatliyken birak..sonra suyu cikiyo bu isin...ah mehmet sedef ah:D kapiyodun formayi be....ama deli bu birakir mi:D |
bu kosma mucadele yetenegını kaybetmesın 40 yasına kadar oynar ve takımdan gonderılmedıgı surece oyle boyle ılk 11 oynar |
Insallah seneye baska bir takimda oynarsin.. Besiktasa yakismiyorsun!! |
bu adama bazen kızıyorum ama onun gibi takımını seven ve takımı için canını dişine takanda çok az var be kardeşlerim.. o yüzden 40 yaşınada gelse bizim deli ibomuz bir başkadır... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:54 . |