![]() |
1 adım geride olmak avantaj Teknik direktör Mustafa Denizli, Sivas'ta kaybettikleri 2 puanın ligdeki hedeflerinde bir sapma yapmayacağını söyledi. Tecrübeli hoca, "Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Zirvede 1 puan geriden gelmenin psikolojik avantajları var. Bunu kullanacağız" dedi. Güzel bir yarış olduğunu vurgulayan Denizli, "Sivas'taki skor kalan 9 haftanın büyük http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dheyecana sahne olacağını gösteriyor. Beşiktaş bu yolda en avantajlı takımdır. Bunu iyi değerlendirip, taraftarımızın da desteğiyle hedefimize ulaşacağız" diye konuştu. |
kendimizi böyle avutmayalım hoca ya |
haklı bence cunkı sıvas bı baskı altına gırecek ve puan kaybedecek besıktasta arkadan hamlaeyı vuracak tabı sıvasta trabzon gıbı gıt dıde dusecek |
hakLı ßi yerDe .. |
mustafa denizli diyorsa doğrudur... lucescudan sonra ilk güvendiğim teknik adam bizi şampiyon yapacaksa mustafa denizli yapar... |
Bu da bir bakış açısı.. |
Bu adam zeki arkadaslar :) Biz futboldan cok iyi anliyoruz zannediyoruz ama bu adamin kafasi baska turlu calisiyor :) |
işte böle olmalıyız renktaslarım herzamn teknıkdırektorumuzun arkasında olmamız lazım tıpkı bole takımı en ıyı seıklde ıdare edecektır bence |
Alıntı:
|
başındn berii hesap yapıor .Ve inanmamamıza rağmen yaptığı hesaplar tuttu. 2. olmak bencede bir avantaj..bu futbolcuyu daha çok mücadeleye iter. İnanıyorum gelecek bu sene sampionLuk. |
%100 katılıyorum Denizliye. İnanıyorum ki Beşiktaşımızın Alex fergusonu olacak ve 10 yıl bu takımı çalıştıracak. |
Acaip heyecanli lig yaa :D Maclari bekleyemiyorum!! Nereden cikti milli ara :D |
hocanın haklılık payı var çünkü 2003-2004 sezonunda eziklere karşı 11 puan öndeyken kaptırdığımız şampiyonluğu hatırlıyorum, bizim dışımızda dış güçler de rol oynadı tabi ama biz de o sezon gerimizdeki ezikleri izlerken baskı altında kaldık diye düşünüyorum o sezonun ikinci yarısı bir türlü kendi maçlarımıza konsantre olmadık |
Hoca bu işi biliyor, bu konuda onla kimse yarışamaz zaten... |
evet çok iyi hoca kurt hoca :D:D |
cok yi soylemis ama denizlispor sivaspordan puan alacak mi tartisilir ...biz kayserisporu zor da olsa yeneriz adamlar her takima yatiyor umarim bizmki macta aslan kesmezler .... |
Bence hoca birazcık kendini avutuyor gibi.Sonuçta lider olsaydık daha rahat oynardık şimdi önümüzdeki maçları kesin yenmeliyiz ve sivasın yenilmesi gerek yani sadece yenmemiz de birşey ifade etmiyor. |
Mustafa Denizli'ye pek inanmıyorduk ama şimdiye kadar hesaplarının çoğu tuttu..inşallah daha iyi oluruz.. |
insallah mutlu sona seninle ulasiriz hocam |
şampiyon olsakta sevemicem bu hoca yı diodum ama galiba sevicem:D tamam zeki falanda bi tuhaf bi değişik bi adam yaa:S |
İsterse son hafta lider olalım da şampiyonluk gelsin.Mustafa Denizli'ye aynen katılıyorum. |
Bence mantıksız bi yaklaşım... Sivas hem 1 puan önde hem daha kolay maçlar oynuycak avantaj kesinlikle onlar biz zor olanı yapamazsak şampiyon olamayacaz görünen budur... 1 puan geride olmak avantaj diyelim, gelecek hafta biz kazansak Sİvas berabere kalsa 1 puan geriye düşecek takım Sivas olacak o zaman da onlar mı avantajı yakalamış olacak bu mantığa göre? |
Alıntı:
Sivas bundan sonra ne kadar kolay maç oynarsa oynasın en az 8 puan (daha fazlada olabilir) kaybedecektir.Yeter ki biz maçları kazanalım ya da daha az hasarla atlatalım.Örneğin 3 puan beklediğimiz hatta kesin gözüyle baktığımız kayseri maçında takım yenilirse yapacak bişey yok.bunu takımın kötü futbol oynayabileceği için değil topun yuvarlak olduğundan söylüyorum. Ayrıca Sivas'ın ikinci olacağınada pek ihtimal vermiyorum.Bana eskişehir maçını oynayana kadar gs 2. olur gibi geliyordu ama yenilmeleri feneri kamçılayacaktır.Bence 2. fener olur gibi geliyor. |
| Türkiye`de Saat: 00:50 . |