![]() |
Devler ligin'de başarı ! Bugün fanatik de bir yazı okudum ''devler ligi için büyük revizyon'' başlığı altında cisse ve zapotocny ile yollar ayrılıp yerine 2-3 yıldız takviye ederek devler liginde başarı istiyoruz. peki sizce kimler gelmeli kadro nasıl olmalı. bana göre: serkan kırıntılı toraman sivok zapo ekrem sami khedira marko marin ernst tello bobo(holosko) nobre(halil altıntop) not: şampiyonlar liginde 6+2 kuralı olmadığından böyle bir kadro düşündüm. |
Cisse kesin gitmeli Zapo konusunda birşey diyemicem Zan sürekli sakat zaten defansın ortasına alternatif kalmıyor.Bir de söz konusu haberde dunyaca ünlü yıldız alınacak diyordu. |
evet dünyaca ünlü diyorlar hayırlısı inşallah düzgün iş yaparlar umudum var.. |
iyi bir sağ açık , sol bek ve ernstin yanına iki yönlü ortasaha oyuncusu şart (kısacası Pizarro işte:D) Topuz da olur..hangileri türk olur,hangileri yabancı bilemem ama bu noktalara transfer şart.. |
zapo cisse gitsin sagacık ve solbek alınsın |
devler liginde başarı bir hayal hedef uefa olmalı |
sampiyon olalim ve artik avrupada isim yapalim ezikler bile ta nerlere geldi |
biz pizarro ve marko marini alamayiz!...ne bütce ne isim olarak bu futbolcular bize gelmez...getiremeyiz malesef.. |
Zapo iyi futbolcu ama dünya yıldızı alıncaksa gitmeli |
alınacak futbolcu denizlinin sistemine göre belirlenmeli denizli eldekilerle takım yaptı sistemini iyice belirlesin ona göre yıldız oyuncu alınsın |
Cisse gitsinde. Zapo niye gidiyor? |
hoca seneye takımın basında kalıcaksa eger eksık bolgelere nokta transfer yapar dıye dusunuyorum. butceye uygun verımın en fazla alınabılecegı ısımler olur bunlar. bence sol bek ve on lıbero transfer edılmelı |
Marko Marin benim Almanyada yasayan kuzenimim en yakin arkadasi ve Marini Almanyadaki butun buyuk takimlar istiyor, Bayern Munih dahil. Marin Polonya asilli cok yetenekli bir futbolcu.. Bize gelmesi imkansiz yani.. |
Yerine çok iyi bir yerli oyuncu alınmayacaksa Zapoyu göndermek yanlış olur. Öyle iyi birinide ben bilmiyorum Türkiyede:) |
zapo avrupadaki maçlarımızda bizde büyük sıkıntı yaratır diye düşünüyorum her kontrada gol yeriz çok ağır türkiyedeki maçlarda bile bir sürü gol yedik böyle veya tehlike oldu farketmez |
Maşallah ortasaha yabancılardan ibaret..:)..Öyle bir ortasaha oluşturmamız çok zor ne yazıkki...Sezon sonu yapılacak ilk şey, Cisse'yi gönderip yerine iyi bir sol bek almak...Bide ortasahaya başkanın da çok istediği, seneye alacağına inandığım M.Topuz'un alınması...Bu iki transfer bile yeter bence...Caner-Ümit-Özer üçlüsünden de 1'i alınırsa çok çok iyi olur... |
Türkiye`de Saat: 19:01 . |