![]() |
İki bomba daha var Yabancı transferi için kolları sıvayan Beşiktaş, Leverkusenli Deniz Naki ve Gaziantepsporlu İsmail Köybaşı´yı da takibe aldı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...ombaa42333.jpg Deniz Naki listede Yeni sezona çok güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Kara Kartallar, Mustafa Denizli ve ekibinin istekleri doğrultusunda hedeflerini belirliyor. Kadrosunu genç ve yetenekli isimlerle takviye etmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Rot Weiss Ahlen’in 19 yaşındaki yıldızı Deniz Naki’ye kancayı attı. 2008’de Avrupa Şampiyonu olan Almanya U-19 takımının hücum hattında yer alan Deniz önemli rol oynuyordu. Sol kanada İsmail Savunmanın soluna da takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlı yetkililer, bu sezon Gaziantepspor formasıyla büyük bir çıkış yakalayan İsmail Köybaşı için girişimlere başladı. Ligde 15 maçta görev yapan ve 2 asiste imza atan İsmail’i Mustafa Denizli’nin çok beğendiği dile getirildi. Bu transfer için Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile yakın arkadaş olduğu bilinen Yıldırım Demirören’in devreye girdiği bildirildi. BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇLARI- 44 PUAN Kayserispor Kocaelispor (D) Bursaspor (D) Eskişehirspor (D) Fenerbahçe Ankaraspor (D) Ankaragücü (D) Galatasaray Denizlispor (D) |
bu adamlarla mı şampiyonlar liginde oynayacağız,bir ernst alındı daha 5 sene adam gibi transfer yapılmaz |
Alıntı:
|
gençlerin alınmasını cok istiyorum ama ayrıyetten ernst gibi faydalı olacak ve şampiyonlar ligi tecrübesi olan bir yıldız almalıyız |
evet inşallah yaa yıldız bir oyuncu alınması şart zaten.. bu oyuncularıda daha önce hiç izlemedim bilmiyorum |
beni de alsınlar o zaman :D |
KAdroya genç oyuncu katmak gerekli tabiki, her yıl bir iki genç oyuncu alırsın koyarsın tutan tutar tutmayan tutmaz, bu oyuncular alınıyor diye illaki beşiktaşın omurgası olacak halleri yok olur olur olmazsa olmaz. |
aynen katılıyorum aabi olursada süper olur ayrıca yanii önemli bir durum ayakta kalmak açısından genç oyuncu lazım |
Şampiyon Liginde başarı için. Tecrübeli ve kaliteli futbolcuları almak şart.! |
Deniz'i bilmiyorum ama İsmail çok iyi oyuncu. İnşallah alırız.. |
bencde alalim bunlari ama alternativ olarak...mehmet topuz gibi adamlar lazim... |
Deniz Naki suan Rot Weiss Ahlen takiminda top kosturuyor ve ben ahlen sehrinde dogup büyüdüm neyse gecenlerde bir arkadaslik kurdum kendisiyle daha önce alt yapida secmelerdede birlikteydik, ufak boylu bir futbolcu ama teknik kapasitesi yüksek hizli cok kolay adam eksiltebilen biri, transferi icin belki cok erken olabilir gelirse PAF takiminda oynamasi sart Ülkemizin futboluna alismasi icin. ileride Batuhan ile birlikte iyi bir forvet ikilisi olabilirler. |
bunlar kim ya |
"ucuz alıcak kadar zengin değilim" ne kadar güzel ve anlamlı bir söz..maliyeti uygun,görev adamı,geleceğin yıldızı diye son 6 senedir birçok futbolcu alındı sonuç ortada borç batağında yüzüyoruz ve başarımız yok bu ekonomik kriz ortamında en doğrusu performansı soru işareti olan ucuz 4 futbolcu alınacğına paraya kıyıp ernst gibi bir futbolcu almak |
Alıntı:
|
ismaili canlı izledim.iyi oyuncu.katkısı olabilir.En son gaziantebin 2-0 yendiği Ankaraspor maçını trübünden takip etmiştim.Maçın yıldız oyuncularındandı.Onun dışında pek bilgim yok.Tek maça göre değerlendirmem hata olur.Diğer oyuncuyu tanımıyorum.Hayırlısı olsun |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:37 . |