![]() |
emre özkan (y) |
Son haftalarda performansı iyi.ancak istikrarsız.Jubile yapmalı bence Serdar özkan-uğur-s.kurtuluş un neden forma giyemediğini anladımda erkan zengin neden oturuyor sürekli.onu anlamadım.neden alındı o oyuncu? |
Alıntı:
|
Ugur ile Erkan forma sansi bulamiyorlar cunku mevkilerinde oynayanlarin performanslari iyi...Ilerleyen haftalarda onlar da forma sansi bulacaklar ve cok iyi isler yapacaklar. Doktor soylemedi demeyin :) |
İbrahim tatlı yerinde bırak artık futbolu :) Seneye Emre Özkan geliyor. Ama avrupa yı düşünüyorsak iyi bir sol bek almalıyız Emre de onun yedegi olur. İboda jübile yapmassa artık kenarda yedek bekler. Ama Sol BEk ŞART |
İbo ne kadar iyi niyetli olsa da zamanı doldu bence |
Artık veteranlığı da geçti İbo'nun işi..Gerçi son maçlarda yaptığı ortalarda biraz daha isabet yüzdesini arttırdı sanki ..Önceden 10-15 maçta 1 isabetli orta yapıyordu son 2- maçtır ben en az 1 isabetli orta görüyorum İbo'dan.. İşin şakası bu tabii ama aslolan İbrahim Uzulmez'in miadı dolmuştur..Artık futbolculuk kariyerine nokta koyma zamanı gelmiştir.. |
emre özkan önümüzdeki sezonda eskişehirporda kiralık olacak 1,5 senelik yapıldı butahan gibi 6 aylık değil ama tabi kulüp geri çağırabilr herhalde |
bence çağırmasın bir yıl daha ihtiyacı var batuhanın kiralık oynamaya bence |
Türkiye`de Saat: 05:26 . |