![]() |
Nobre Rusya'ya Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon istemesi nedeniyle anlaşılamayan Nobre'nin menajeri Figer'in, oyuncusuna Rus pazarında kulüp aradığı öğrenildi. Figer, Mert Nobre'nin yıllık istediği rakamı Fransa'da veren takım bulamaması üzerine Rus pazarına yöneldiği öğrenildi. |
kaynak?? |
bu figer yasıyormu hala |
Alıntı:
FOTOMAÇ - Nobre Rusya'ya |
zor maçlar öncesi kafa karıştırmaya çalışıyorlar.demekki takım iyi gidiyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
birbirimize karşı anlayşlı olalım .. ;) |
sorun değil?? |
Alıntı:
|
eğer giderse kimse zorla tutmaz çok uzattılar zaten suyu çıktı ne olcaksa olsun.. |
hürriyette de figerin 2.5milyon eurodan aşağı teklif gelirse başka kulüplerle nobre için görüşeceği yazıyor yolu açık olsun o kadar para etmez |
Arkadaşlar paylaştığınız haberin kaynağını yazının altında belirtin lütfen. |
ya nobre işi çok uzadı adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladı ben artik kalmasını istemiyorum ve denizli de bence yabancı kısıtlaması yüzünden tutuyor onu... |
Gidecekse kapı orda.! |
canı istiyorsa kalsın beşiktaşı paraya değiştirmez herhalde |
gitmek isterse gidebilir zaten...yeterki besiktasta oldugu süre sapmiyonluk icin elinden gelenin en iyisi yapsin...biz seneye batuhani gene kazanalim yeter.. |
anlaşmmışmıydı bu adam ya |
gidecekse gitsin nobreden daha kaliteli bi isim aliriz yilik 2,0 miliyona |
Herşeyin başı Figer...Nobre'de suç yok... |
Gidecekse Gitsin... Kapıyı BiLiyodur O Ordan Çıksın Gitsin... |
ben kalmasından yanayım.giderse de kal diyemeyiz |
haLa mı yah.. |
Avrupada degil 2,5 milyon avro, Nobreye 1 milyon avro bile vermezler.. Fransada 2,5 milyon avro kazanan tek tuk futbolcu vardir.. Juninho, Benzema felan.. Rusyada bile vermezler Nobreye okadar para.. |
Kaynak belirtmek zorundasın ;) Şampiyonluga gidiyoruz ya bütün oyuncular şimdi transfer gündemine gelir. Kolpa Basın.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:39 . |