![]() |
Şampiyonluk Bizim Brezilyalı yıldız Bobo, "Geçen dönemden gereken dersleri aldık. Bu sezon aynı hataları tekrarlamayacağız" ifadesini kullandı. Beşiktaş'ın sambacısı Bobo, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi. Geçen sezon da şampiyonluğun en güçlü adayları olduklarını ifade eden golcü oyuncu, "Ama daha sonra değişik olaylar oldu ve sonuçta şampiyonluğu kaybettik. Geçen yıldan gereken dersleri aldık" diye konuştu. Bu sezon mutlu sona ulaşacaklarını söyleyen Bobo, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D "Bu kez yakaladığımız fırsatı kaçırmayacağız. Çok güzel bir atmosfer var, güzel bir yarış oluyor. Adım adım zirveye çıkıyoruz. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Her şey lehimize görünüyor, avantajı en iyi şekilde değerlendireceğiz" yorumunu yaptı. |
ilk engel kayseri |
yürü be bobo bundan sonraki maçlarda daha iyi oynamanı bekliyoruz senden |
Gönlümüzdeki gol kralı |
ama artık ligtede gol kralı olsun :) |
Bol laf az iş. |
Sahada konuşun sahada.! |
böyle konuşmakla olmaz aşkım sahada görelim sizi :) |
Bobo,hadi oğlum. Sırala artık şu gollerini ... |
Evet bence de sahada iş yapın sizin yüzünüzden bi maçta ,duran topta dalacam sahaya çakacam kafayı topa o olacak..hadi bakalım ondan sonra saha kapatılacak,bana hak mahrumiyeti gelecek..bide forumun diline sakız olacam..atın kardeşim golünüzü de benim başımı belaya sokmayın yaf!. :D:D:D |
şampiyon mu oluyoz :D aman allahım :D süper :D |
türkiye kupasında da finale çıktık gibi :D yeni görüyom :D |
bu sene iki kupayi da alacaz baska yolu yok onun icin sahda oyna sen bobo cak gollerini ucur bizi |
ne zaman açılacaksın oyununu oyanmaya golleri atmaya başlayacaksan zaman konuş şimdi lafla puan vermiyorlar bize |
Hadi bakalım inşallah... |
Amin İnş :D Bunca YıL Sonra ALırız O Kupayı |
Insallah dedikleri olur. Bobo'nuna rtik biraz kipirdanmasi lazimböyle olmuyor... |
Farkında oLdugunuz gıßı umarım soLedıkLerını de hayata gecırırsınız artık.. |
her ne kadar gol sayısı az da olsa çok iş yapıyor.Elinden geleni yapıyor.Şampiyonluğa bende inanıyorum |
Türkiye`de Saat: 15:46 . |