![]() |
Beğendiğim bir oyuncuydu...Eğer doğruysa güzel bir transfer olmuş... |
Resmi açıklama olmadan hiç birşeye inanmamayı öğrendim,bu sezon :). Devre arasında herkes(ajanslar,kanallar) bas bas " Ernst,BJK'de ... " dedi ama bizim yönetim bir kere gıkını çıkarmadı.Transferin son günü açıkladılar ...Düşüp bayılacaktım ...:) Bence yönetim, kimin ile tranfer girişimi yapacaksa,resmi sitede " X futbolcusuyla yapılan görüşmeler olum gelişiyor ..." falan demelidir ...Şimdi herkes başlıyor sallamaya Saviola - Ronaldo - Aurelio,hangisini inanalım ? :) |
Alıntı:
bjk borsaya baglı oldugu ıcın agızdan cıkan bır kelıme heemn borsada ıslenıyorr yonetım ondan dolayı ses cıkarmıyor |
Borsa,işlemlerini falan kestirebiliyorum ama bilmiyorum biraz açıklayıcı olsalar iyi olacak.Bilmiyorum ki belki ajansa haber olarak verebilir ... |
Alıntı:
borsası ıslem yapamaz bjk cunku dıger kulepler gıbı degıll bjk .bız gelır ve gıderlerımızle borsaya baglıyız tam kesın olmadan borsaya bıldırmemız yanlıs olur borsada degerlerımız dusebılırrr |
Tv'de Hersey Söyleniyor , Daha Haber hic biyerde Yayinlanmadi ? |
bu sene costu resmen ızleyenler bılır super transfer dogruysa |
futbolcunun ismini cok duydum ama izlemek nasip olmadı |
bende izleyemedim ama sölenilenlere göre iyi oldunu görüyorum inşallah gerçekten iyidir.. |
bıraz once manısaporun macı bıttı tam ızlemedım macı ızledıgım kadarıyla 2 topu dırekten dondu bırı serbest vurus her ıkı ayagınada kullanıyor teknık top ayagına yapısıyor tam bır lıder |
Türkiye`de Saat: 05:27 . |