![]() |
İkisinden biri kesin Önümüzdeki sezon Avrupa Kupası’nda başarılı olabilmek için kolları sıvayan Beşiktaş’ta, Bobo’nun gönderilmesiyle forvete bir yabancı oyuncu alınması planlanıyor. Kaliteli isimleri kadrosuna dahil etmek isteyen siyah-beyazlıların, eski futbolcuları olan, şu anda Aston Villa forması giyen John Carew veya CSKA Moskova’nın Brezilyalı golcüsü Wagner Lowe’dan birinin takıma kazandırılacağı ileri sürüldü. |
Bobo sanki çoktan transfer olmuş, x takımla sözleşme imzalamış gibi haber yapmışlar :D Ama Carew/Bobo, Carew/Holosko ikilisinden birini izlemeye de herhalde doyum olmaz. |
başka bir haber sitesinde de saviola haberi var bana hiç inandırıcı gelmiyor bu tarz haberler |
bobo yu niye satiyoruz onuda anlamis degilim, alacagimiz adamlara bakinca bobo dan kalir yanlari yok. bence kalmali. |
bobo-carew ikilisini izlemek çok büyük keyif olurdu herhalde, kimse tutamazdı bu ikiliyi. Tabi Bobo'yu satmadan carew'i alabilecek yönetim yok bizde |
carew'e gerek yok aynı özellikler batuhanda da var ben saviola gelicekse bobonun iyi bir fiyata verilmesini düşünüyorum ama bobonun yerine saviola gelmiyecekse bobo kalsın başka transferler için boboyu satanı bizde satarız |
saviola gelsn bunlara gerek yok... |
Alıntı:
|
bobo nun yerini carew eğer eski formundaysa doldurur ama bobonun yerine başka biri gitmeli |
Nobre'nin anlaşılamazsa gönderilmesi taraftarayım.Onun yerine yırtıcı;Djibril Cisse ve küçük adam Saviola olabilir ... Seneye Holosko - Batuhan - Bobo - Saviola dörtlüsü harika işler yapardı ...:) Carew'in gelmesini anlarım ama Wagner Love gelir mi,orasını bilemiyorum ...:) |
Bu tip haberlerde nerden estiyse bir anda çıkmaya başladı, her gün Bobo'yu gönderiyorlar birini getiriyorlar...Açıkçası bende Bobo'nun gideceğini düşünüyorum sezon sonu, belki o gitmek istemez ama yönetim satmaktan yana onu bence...Yine de sezon ortasında, tam da zirveye bu kadar yaklaşmışken bu tip haberlerin çıkması düşündürücü... |
Wagner Love...:) Hiç sanmıyorum..:) |
Love gelirse cok iyi olur Carew tarzı bir forvete gerek yok. |
Carewin dönmesini çok isterim,ama şu anda yapılan bu ve benzeri haberler dedikodudan öteye geçmez |
Alıntı:
|
ya bı batuhandır gıdıyor herkes batuhanın daha cok fırın ekmek yemesı gerek carew olabılmesı ıcın. wagner love keske gelse ama zannetmıyorum |
bize uzun boylu bi forvet lazim carew cok iyi olurdu love hayalcilik olur |
delinin biri kuyuya taş atmış :D... |
bobo kalsin... carew veya saviola alinabilir... artik kaliteli futbolcular almaliyiz.. pahali olsun bomba olsun ayrica batuhan carew kiyaslamasi cok komik... |
Carew kontratini yeni uzatti Aston Villada.. Villa vermez kendide gelmez zaten.. Adamlar premier ligde 5e sirada.. Vagner Love pesinde butun avrupa var oda gelmez.. Boboyu sahip cikalim onun gibi iyi bir forveti bulmak cok zor.. |
ya carew allah korusun gelmesin yaa geldiğinde neler oldu gördük carew kanat oyuncuları çok kaliteli bir takımda iş yapar lyonda iyi oynadığı zaman öyle bir takımdı herneyse ama wagner love alınabilir ancak oda gelmez çok klüp var peşinde.. |
Wagner love 'un geçen yılki formu yok gibi.Sanki bir senede parladı ve söndü.Bize gelirse geçen yılki formunu yakalarmı bilinmez. |
Nobre'ye yol verilmeli ve yeriğne Bobo'yla beraber oynayacak güçlü bir forvet... Ama bu Carew olmamalı |
bizim de milli maç arasında almadığımız oyuncu kalmamış maaşallah... |
Carew i alacaktınız niye gönderdiniz.... |
abi bu haberler bitmez ya... |
Türkiye`de Saat: 02:26 . |