![]() |
Marco harekatı Sezon başında Fenerbahçe’den İspanyol Real Betis’e transfer olan Mehmet Aurelio ile Beşiktaş flörtü devam ediyor. Özellikle Mustafa Denizli’nin alınmasını çok istediği futbolcu ile bir görüşme yapıldığı ileri sürüldü. Türk oyuncunun olumlu sinyaller vermesi üzerine Beşiktaş yönetiminin ilerleyen günlerde konunun üzerine daha yoğun bir şekilde gideceği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın Ernst ve Aureilo’nun orta sahada çok iyi bir ikili oluşturacağını söylediği de ifade edildi. |
ifade edildi ? |
zaten Ernst ile Cisse orta sahada çok iyi bir ikili daha ne uğraşıyorsun başka oyuncularla. |
kaynak nedir?? |
HİKAYE |
kaynak ??? balon haber hemde nasil..... |
aurelio transferi harika olur bizi şampiyonluğa taşıyacak güçlü bir kadro için ilk adım... |
Keşke ama gelmez, adam gitmiş bi kere İspanya'ya...Anca Betis küme düşecek, İspanya'da başka talipleri çıkmayacak, belki o zaman bizi düşünebilir... |
Zaten Türkiye'ye gelirse, kesin Türkiye'nin en iyi orta sahası yada en iyi ön liberolarına sahip olduğumuzu herkes kabul eder.Bu ikili bizi Avrupa'da da başarıyla temsil edecektirler ...:) Keşke Arsenal'den ayrılıp Panatihanikos'a giden,Gilberto Silva'yı kapabilseydik ... O adamı görünce iç çekiyorum her zaman ...:) |
Alıntı:
|
gerek yok marcoya |
Tek forvet, 2 kanat, 1 ofansif ortasaha ve 2 önliberolu oyun sistemi düşünüyorsa Denizli alınsın..Ernst ile birlikte geçit vermezler..Ama bizim çift forvet oynayacağımz kesin yani..O yüzden ben de Ernst'den sonra çok da gerek olduğunu düşünmüyorum..Daha çift yönlü bir eleman gerekiyor bize.. |
zor ama marco-ernst heralde geçilmez bir orta saha oluşturur |
zannetmiyorum gelsin kolpadan başka bir şey değildir |
ihsan kalkavan aurelioyu beşiktaşa katmak için elimden geleni yaparım dedi ama benim tercihim ernstin yanına teknik bir adam nuri şahinin dortmund da oynadığı gibi oynarsa süper ikili olur |
bence ernst in yaninda teknik gücü cabuk futbolcu olursa daha güzel olur... ernst maglum savasci ve biraz agir |
Aurelio Ispanyada isim yapti bu sezon.. Betisden ayrilsa bile Ispanyadan baska bir takima gider.. |
Alabilsek süper olurdu... Ama bu da kolpa sanırsam :) |
marco türk statüsünde. cisseyi satıp onu alsak yabancı kontejyanı da açmış oluruz. süper bir transfer olur. bire ernst marco ikilisini düşünemiyorum. orta saha geçilmez olur. sağ kanada ve sol beke 2 yabancıda alırsak offf. demekki 1 yabancı daha yollamalıyız. |
aynen yaa yabancı kontenjanı açması açısında süper olur ve gerçekten iyi oyuncu yanii.. |
Bizde ki bu transfer olayı bi doğru dürüst gitmez.Geçen yıllarda habire sağ kanat oyuncusu alarak şişirirdik kadroyu şimdide ön liberodan geçilmiyo hala buraya transfer arıyoruz.Ernst var cisse var uğur inceman var hatta sivok da var.Bir de slovak sapara ilede anlaşılmış diyorlar.Bunun üzerine bide marco aurelio:yeter artık gına geldi.Bence hiç gereği yok.En önemli sorun seneye iyi bir kaleci, delgadonun yerine iyi bir orta alan oyuncusu ve giderse nobrenin yerine bir golcü bence batuhan formda gelirse ona bile gerek yok.Yani toplam 2 bilemedin 3 oyuncu al kadroyu koru. |
alınabilirse kimse hayır diyemez ama gelme şartları da önemli, sonuçta fb'den para için ayrıldı, buraya gelmesindeki ilk şart da yine para olacaktır, dengesizlik yaratmamalı, ama ernst-aurelio ile hakikaten korkunç bir göbeğimiz olur... |
yalan haber bi de alinirsa kacinci fenerli olacak ama o ayri ...bu oyuncuyu alirsak aziz yildirimin kafasini kesmek gibi bir sey dir ////// |
Kolpa haberdir... |
Marco'nun qelmesini bndn çok kmse isteyemez.. umrumda değil eski fenerli oluşuu qelirse ne ilk olur ne son.. bu hber biraz kolpa qibi ama hayırlısı.. |
hikaye bencede |
Türkiye`de Saat: 14:16 . |