![]()  |  

Denizli'den 'kalma' sinyali  Yapılacak transferler ve gelecek sezon öncesi hazırlık kampı hakkında yorumlar yapan Mustafa Denizli, Beşiktaş´ta kalacağının sinyallerini verdi.  http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...8_denizli3.jpg Başkan teklif yapmıştı Ertuğrul Sağlam’ın gidişinden sonra teknik direktörlük koltuğuna oturan Mustafa Denizli, Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Kara Kartallar’ın özellikle 2009 senesinde sergilediği başarılı performans sonrasında Başkan Yıldırım Demirören, Denizli’ye yeni mukavele teklifinde bulunmuştu. Bu öneriye net bir yanıt vermeyen ve “Sezon sonu görüşürüz” diyen tecrübeli çalıştırıcı, yaptığı açıklamalarla görevine devam edeceğini doğruladı. Transferi yorumladı Yeni sezonda yapılacak transferler hakkında açıklamalarda bulunan Denizli, “Transferde fazla giden ve gelen olmaz... Mevcut kadromuzun üzerine ihtiyacımız olan transferleri yapacağız. Gurbetçi oyuncuları takibe aldık. Gerek canlı olarak, gerekse DVD’lerden izliyoruz bu oyuncuları...” ifadesini kullandı. Denizli’nin “Yeni sezon için gözlerden uzak bir ülkede kamp yapmayı düşünüyoruz” açıklaması da, takımda kesin kalacağı yönünde yorumlandı.  |  

adamın gideceğini kim söylediki zaten.. Böyle bir tarışma yok ki   |  

Denizli Şampiyon yap bizi artık özlemi bitirin    |  

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ O ZAMAN KALSIN TABİ Kİ   |  

şampiyon olamazssak kalmasın yani...   |  

Şampiyon yaparsa gitmeyecek herhal...   |  

ya arkadaşlar bu adam iyi beşiktaş şampiyon olamasada kesinlikle kalmalı denizli sadece bugünü düşünüyosunuz anlamıyorum yaa beşiktaşın geleceği önemli değil yani öylemi..   |  

Bence,M.Denizli ilerlemiş yaşına rağmen kafası zehir gibi çalışıyor.Hataları olmadı mı? Elbette oldu ... Bazen kafası " eski-nostalji " sisteme kayıyor ama ben Hoca'dan memnunum ... Bu sene şampiyon olup,seneye orta saha - sol kanat öncelikli "adam gibi transferler" yapılırsa,bu kadro bizi uçurur ...:)   |  

Denizli'ylen geleceğimizin çok parlak olduğunu düşünmüyorumki ben zaten...Geldiğinde sevinmiştim, ama şampiyon yapsa da gönderilmesinden yanaydım, çünkü o bugünü kurtarırdı, yarını değil...   |  

yarını kurtarması için bir sezon yetmiyor malesef ve ara transferde ernst i istemesi bile yarını kurtaracağının göstergesidir.ayrıca denizli sezonun ortasında geldi denizli bu sezon ne yapacağna bağlı ki ben beni şaşırtıcağını düşünmüorum   |  
| Türkiye`de Saat: 07:35 . |