![]() |
Rahatlatın beni Beşiktaş da menajeri de geri adım atmıyor. Anlaşma sağlanamamasına üzülen Nobre, şampiyonluğa giderken sözleşme düşüncesinin konsantrasyonunu bozduğunu söylüyor.. Beşiktaş'ta takımın aldığı başarılı sonuçlar camiada bahar havası estirirken, ikinci kaptan Nobre'nin sözleşmesi henüz uzatılmadı. Bu durum birçok kişinin kafasında soru işareti bırakıyor. Bu isimlerin başında ise takımda kalmak istemesine rağmen bir türlü anlaşma sağlayamayan Nobre geliyor. 'HEP KAFAMA TAKILIYOR' Brezilyalı futbolcunun, uzayan pazarlık sürecinde en çok kendisinin yıprandığını ifade ederek "Bu işin artık bitmesini istiyorum. Takımımız çok iyi gidiyor. Ama önümüzde daha zor ve stresli günler var. Bu süreçte zihinsel olarak yorgun olmamam gerek. Ancak sözleşmemim uzatılmaması hep kafama takılıyor. Bu nedenle konsantrasyonum bozuluyor" dediği öğrenildi. ARADA BÜYÜK FARK YOK Nobre pazarlıklarında son durum ise şöyle: Beşiktaş yönetiminin teklifini ilettiği Nobre'nin menajeri, önerilen rakamı yetersiz buldu. Brezilyalı'ya başta Fransız takımları olmak üzere birçok kulüpten teklif olduğu öğrenilirken, yönetim ile Mert Nobre'nin istediği rakam arasında büyük bir fark bulunmadığı belirtildi. Kesin anlaşmanın Kayserispor maçına kadar yapılması beklenirken, yönetim şampiyonluk potasına girilen şu günlerde en önemli oyuncularından birini kaybetmek istemiyor. |
Bu iş çığırından çıktı. Nobre bence tamam mücadele ediyor ama takım onu " yerli statüsün"de oynatabildiği için kalmasından yana. Açıkçası Nobre,şampiyonlukta yardımlarını esirgemesin,eğer anlaşamıyorsak ısrar etmekte gerekçe göremiyorum.Yeri doldurulacak bir oyuncu... Yeterki Bobo'yu göndermesinler ...:) |
artık çözülmeli bu problem |
Alıntı:
|
nedir bu inat ya kişisel sounlar varsa bunu basına yansıtmsınlar artık |
İkimizinde aynı şeyi düşünmesi ne güzel :) |
nobre bu işin bitmesini istiyorsa fedakarlığı biraz da kendisi yapmalı,menajerinin isteklerine bakan avrupanın sayılı golcülerinden biri sanır nobreyi...yüksek ücret,imza parası,büyük miktarda peşin para..bu liste uzayıp gidiyor...nobre menajerini ikna edip fedakarlık yapmalı yeri dolduralamayacak bir oyucu kesinlikle değil,özellikle avrupa maçlarında etkili olacağını düşünmüyorum |
Cok uzadı. Basına da malzeme cıkdı elinden geleni yapıyor. |
fransadan hangi kulüplerin nobrei istediklerini cok merak ediyorum ( kesin 2. lig takimlari falandir ) :D |
Yollayin gitsin su adami, onun yerine Batuhan oynar!! |
batuhanı bırakın can erdem'i beşiktaş forvetine koysanız 13-14 gol atıp uzun boyuyla o kadar top indirir. nobre iyi, faydalı ama bu sözleşme işi de gereğinden fazla uzadı. |
nobre rahatlatacaklar seni yakında bekle... |
Yaw walla batu buna 10 basar.Tamam bişeyler yapmak için çok çabalıyor ama istediği de etmez yani o kadar.Bence gelecek yıl bunun yerine batuhanı banko oynatmalı denizli.İnanın çok daha fazla yararlı olacak golleriyle |
Figer'in eline düşen topçu yandı demektir.Bu iş daha da uzayacak gibi gözüküyor. |
uzun yıllar super lıgde forma gıyen futbolcuların bıle avrupa maclarındakı tecrubesızlıklerını hepımız ızleyıp goruyoruz. sız batuhan ve can erdemden bahsedıyorsunuz. daha cok genc ve tecrubesızler. kalkıpta elındekı tecrubelı ısımlerı gonderıp o cocuklara bel baglarsan 5 mac sonra trıbunler verdıgı tepkıyle futbol hayatını bıtırır o cocukların. tabı kı besıktasa hızmet edıcekler ama daha cok erken bıraz daha tecrube kazanmaları gerek. gerceklerı konusalım artık |
Ne Nobre ymiş be arkadaş.! |
Türkiye`de Saat: 11:22 . |